20 / 07 / 2024

kınaş prestij evleri ödeme planı

kınaş prestij evleri ödeme planı

Ekim 2013'te konutların teslim edilmesi planlanan Kınaş Prestij Konutları projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 116 bin 557 TL'den başlangıç gösteriyor... Proje kapsamında 40 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor...

FABAY Kızılada Evleri'nin temelleri atılıyor!

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Tarihi Kırıkkale Evleri projesinin inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeni hizmete açılan Şehitler Parkı'nın karşısında yapımı gerçekleştirilecek olan Tarihi Kırıkkale Evleri projesinin ihalesi tamamlanmış olup önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağı belirtildi

Soğanlık AND Kartal Evleri fiyatları!

Soğanlık AND Kartal Evleri fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. 5 bin 280 metrekarelik ticaret alanına sahip proje 1.135 daire, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Büyükçekmece Liv Evleri fiyatları!

Büyükçekmece Liv Evleri fiyatları konutların planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Perlavista AVM'ye 2.5 kilometre yakınlıkta olan proje 9 blok halinde inşa ediliyor.

Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon!

Toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede toplam 193 daire yer alıyor. Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Balıkesir Gömeç Prestij Evleri'nin temeli atıldı!

Balıkesir Gömeç'te yapımına başlanan Gömeç Prestij Evleri'nin temeli, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Başkan Yardımcısı Eşref Uslu, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılıç ve çok sayıda davetlinin katılımı ile atıldı.

Kınaş Topkapı Seyri İstanbul Evleri!

Kınaş Topkapı Seyri İstanbul Evleri projesinde 354 adet konut, 48 adet mağaza ve 48 adet ofis yer alıyor. Topkapı Seyri İstanbul projesi Şubat 2016'da başlayacak...

Kınaş Topkapı Seyr-i İstanbul Evleri!

Kınaş İnşaat'ın yeni projesi Topkapı Seyr-i İstanbul Evleri, 350 daire ve 150 ticari birimden meydana geliyor. Kınaş Topkapı Seyr-i İstanbul Evleri projesi şubat ayında başlayacak...

İzmir Prestij Evleri 2'de 1+1 fiyatına 3+1 daire!

İZMİR'İN en hızlı değer kazanan bölgelerinden Çiğli'de inşa edilen Prestij Evleri 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Soğanlık DKY Kartal Evleri satılık!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede peşinatta yüzde 15 indirim uygulanıyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçeneklerle tasarlandı.

kınaş prestij evleri ödeme planı Haberi

kınaş prestij evleri ödeme planı

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Kınaş Prestij projesi kapsamında toplam 188 adet konut yer alıyor. Projede şimdiye kadar 178 adet konut satıldı.

Ocak 2010da temeli atılan projede konutların 30 Ekim 2013 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 6 bloktan meydana gelen projede binalar 2,5 metre olarak tasarlandı. Binaların taban oturumları ise 340 metrekare.

1.300 metrekarelik arsa alanına sahip Kınaş Prestij Evleri; Kayseride yükseliyor. Projenin inşaat alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi.

Proje kapsamında 126 metrekarelik 2+1ler; 142 metrekarelik 2+1ler; 170 metrekarelik 3+1ler ve 192 metrekarelik 4+1ler bulunuyor. Kınaş Prestij Konutlarının fiyatları da 116 bin 557 TL ile 269 bin 157 TL arasında değişiyor.

Peşinatların 23 bin 837 TLden başladığı projede taksitler ise 2 bin 582 TLden başlangıç gösteriyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı da...