29 / 04 / 2024

Kınaş Topkapı iletişim bilgileri

Kınaş Topkapı iletişim bilgileri

Kınaş Seyri İstanbul Topkapı iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kınaş İnşaat'ın yeni projesi Seyri İstanbul Topkapı'da 354 daire, 48 mağaza ve 48 ofis olacak...

Kınaş Topkapı Projesi: Seyr-i İstanbul!

Kınaş İnşaat Topkapı projesi Seyr-i İstanbul, Şubat 2016 yılında başlayacak. Topkapı Seyr-i İstanbul projesinde 354 adet daire, 48 mağaza ve 48 ofis yer alıyor...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Akzirve Topkapı iletişim!

Akzirve Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Akzirve Topkapı, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim!

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim için satış ofisiyle 0212 454 45 50 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 249 bin 787 metrekare inşaat alanına sahip proje İhlas Yapı imzası taşıyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Kınaş Topkapı yabancı yatırımcıya tanıtıldı!

Yapı Endüstrisi A.Ş. İstanbul'un tam kalbinde tarihi yarımadayı çevreleyen surlara komşu ve İstanbul'un en önemli ana arteri E5 karayolu yanı başında yükselecek Kınaş Topkapı projesi yabancı yatırımcıya tanıtıldı..

Kınaş Topkapı Seyri İstanbul Evleri!

Kınaş Topkapı Seyri İstanbul Evleri projesinde 354 adet konut, 48 adet mağaza ve 48 adet ofis yer alıyor. Topkapı Seyri İstanbul projesi Şubat 2016'da başlayacak...

Kınaş Topkapı iletişim bilgileri Haberi

Kınaş Topkapı iletişim bilgileri


Kınaş İnşaat tarafından inşa edilecek olan Seyri İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Topkapı'da hayata geçirilecek. Seyri İstanbul Topkapı projesinde 354 daire, 48 mağaza ve 48 ofis yer alıyor.


Kınaş Seyri İstanbul Topkapı iletişim için 0352 231 18 18 numaralı telefonu arayarak, proje hakkında bilgi alabilirsiniz. Seyri İstanbul Topkapı projesi E-5 otoyolu üzerinde inşa edilecek.


Seyri İstanbul Topkapı projesinin Şubat 2016 tarihinde başlaması planlanıyor. Seyri İstanbul Topkapı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Seyri İstanbul Topkapı projesinin toplam inşaat alanı 77 bin metrekare olarak belirlendi. Seyri İstanbul Topkapı projesinde dairelerin alanları 68 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.



Kınaş Seyri İstanbul Topkapı iletişim

Tel: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Gülcihan...