27 / 04 / 2024

kınaş topkapı projesi

kınaş topkapı projesi

Kınaş İnşaat Topkapı projesi Seyr-i İstanbul, Şubat 2016 yılında başlayacak. Topkapı Seyr-i İstanbul projesinde 354 adet daire, 48 mağaza ve 48 ofis yer alıyor...

Kınaş Seyr-i İstanbul Topkapı projesi!

Kınaş İnşaat imzasını taşıyan Seyr-i İstanbul Topkapı projesi 500 bağımsız birimden meydana geliyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul Topkapı projesinin lansmanı Şubat 2016 yılında yapılacak...

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Dikkat ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Flores Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Flores İstanbul'un kalbi Topkapı'da yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2 bloktan oluşacak Flores Topkapı projesi alıcılarına çeşitli sosyal imkanlar sunacak.

Tekfen Topkapı projesi Mayıs'ta satışta!

Tekfen Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'na bağlı Maltepe Mahallesi'nde hayata geçireceği Tekfen Topkapı projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Projede daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi!

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi minimum 333 bin dolardan başlıyor. Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla İstanbul Taksim'de inşa ediliyor...

İzmir Kültürpark projesi için karar verildi!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ile meslek odaları arasında anlaşmazlığa ve tartışmalara neden olan Kültürpark Projesi krizinde meslek odalarının talebi yerine getirildi.

Pazarcık Trafo Merkez Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Pazarcık Trafo Merkez Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen sahaya isabet eden taşınmazların anılan Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi.

Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin ihalesi yarın!

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Çanakkale Köprüsü Projesi kent ekonomisini canlandırdı!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Köprüsü Projesi ile kent ekonomisinin canlandığını açıkladı.

Kıyı İstanbul projesi 4 Nisan'da görücüye çıkacak!

4 Nisan'da görücüye çıkacak Kıyı İstanbul projesi 240 milyon Euro yatırımla Büyükçekmece’de yükselecek. Projede marina, butik otel ve 7 caddeden oluşan açık hava müzesi niteliğindeki çarşı birimleri yer alacak.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

kınaş topkapı projesi Haberi

kınaş topkapı projesi


Seyr-i İstanbul projesi, İstanbul Topkapı'da Kınaş İnşaat tarafından inşa edilecek. Seyr-i İstanbul projesi 15 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Topkapı Seyr-i İstanbul projesinde 354 daire, 48 mağaza ve 48 ofis olacak.


Toplam inşaat alanı 77 bin metrekare olan Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Seyr-i İstanbul'da daire alanları 68 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.


Topkapı Seyr-i İstanbul projesinde 5 katlı otopark ve sosyal donatılar olacak. Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı projesinin Şubat 2016 yılında başlaması planlanıyor.


Toplam 450 bağımsız birimden meydana gelen Seyr-i İstanbul Topkapı projesi E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. Seyr-i İstanbul'da mağazalar ve ofisler blokların altında olacak.




Tel: 0 352 231 18 18 

Web: