04 / 10 / 2024

Kingdom Tower 2015

Kingdom Tower 2015

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. DÜNYANIN en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Cidde Kingdom Tower en yüksek bina rekorunu kıracak!

Dubai’deki Burj Khalifa’nın en yüksek bina rekorunu 2020’de Kingdom Tower kıracak. Kingdom Tower 2020 yılında tamamlanacak.

Torun Tower'ın 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Torun Tower 2015 değerleme raporu..

Ankara One Tower Diplomatique'den çifte kampanya!

Tamamlandığında Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tower Diplomatique, zirvede yaşam isteyenlere özel 2015’in son günlerini çifte kampanyayla tamamlıyor.

Ede Tower İncek teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Ede Tower İncek teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. Proje Detaş Konut imzası ile hayata geçiriliyor.

One Tower Ankara!

One Tower projesi Özçelik, İmaj ve Tan Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. One Tower Ankara projesinde teslimler 31 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

KONE Kingdom Tower'da montaj çalışmalarına başladı!

Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünya lideri KONE, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde bulunan ve son derece etkileyici bir yapı olacak olan Kingdom Tower şantiyesinde asansör montaj çalışmalarının ilk aşamasına başladı.

Koç Twin Tower'da metrekaresi 11 bin lira!

Koç Yapı, Bağdat Caddesi'nde 7 yıldız resepsiyon konseptli Koç Twin Tower projesini geliştirdi. Metrekaresi 11 bin liradan satışa sunulan proje,International Property Awards 2015 yarışmasına katıldı.

Kingdom Tower 2018 yılında tamamlanacak!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. DÜNYANIN en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Cidde'de 1 kilometrelik gökdelen inşa ediliyor!

Cidde'de inşa edilen Kingdom Tower 1 kilometrelik yüksekliğiyle Burç Halife'nin rekorunu kıracak. İnşaat 2018'de bitecek. Dünyanın en yüksek binası olma özelliği taşıyan Dubai'deki Burç Halife'nin rekoru kırılmak üzere.

Suudi Pan Kingdom'dan Ankara’ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Suudi Arabistan’ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara’ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Highlife Tower'ın inşaatı bu yıl içinde başlıyor!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılı içinde başlayacağı Folkart Highlife Tower 375 metre yüksekliğe sahip olacak. 550 milyon yatırım bedeline sahip olan 85 katlı kulede ofisler, daireler ve alışveriş merkezi yer alacak...

Multikent Gayrimenkul Skyport Tower’da açılıyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

Kingdom Tower 2015 Haberi

Kingdom Tower 2015

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde inşasına başlanan Kingdom Tovver (Kraliyet Kulesi), 1 kilometrelik yüksekliği ile Burç Halife'nin 838 metre rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Bu yıl içerisinde satışına başlanılacak olan gökdelenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor. Gökdelen tamamlandığında, Eyfel Kulesi'nden tam 3 kat fazla yüksekliğe sahip olacak. 



Suudi Kraliyet ailesi mensubu milyarder Prens El-Velid bin Talal'a bağlı Kingdom Holdingin ülkenin en büyük ikinci kenti Cidde'de inşa edeceği 167 katlı kulenin içerisinde çok sayıda otel, lüks konutlar ve bürolar yer alacak. 



Toplamda 540 bin metre kare alana sahip olacak olan kulenin işletmeye girmesinden sonra burada toplam 80 bin kişi çalışacak ve oturacak. Seyir terasıyla binlerce ziyaretçi ağırlaması planlanan dev kulenin rekorlara imzasını atması beklenen bir özelliği daha bulunuyor. 



Kulede 59 asansörün çalışacağı, bunlardan beşinin "çift katlı" olacağı,...