18 / 05 / 2024

kınık arsa

kınık arsa

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Reysaş Taşımacılık'ın arazi, arsa ve binalarının değer artışı 300 milyon TL!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS)'ye göre hazırlanan konsolide finansal tablolarında,  gerçeğe uygun değerleri ile yansıtılmasına ilişkin arazi, arsa ve binaların değerlemeleri sonuçlandı. Değer artışı yaklaşık 300 milyon TL olacak. 

Elbistan'da 366 dönümlük arsa Elbistan Belediyesi’ne verildi!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan 366 dönümlük arsa kentsel dönüşüm projelerinde rezerv yapı alanı olarak kullanılması için Karaelbistan Mahallesi’nde Elbistan Belediyesi’ne verilecek.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Yandex Moskova'da 145 milyon dolarlık arsa aldı!

Rusya'nın teknoloji devi Yandex, Moskova'nın merkezindeki 'Kosıgina' sokağında yeni merkezi için 145 milyon dolarlık arsa satın aldı.

Kanal İstanbul'un geçeceği Silivri'den 358 dönüm arsa alan firma kimin?

Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı Silivri bölgesinden önceki yıllarda 358 dönüm arsa satın alan firma meclis gündemine taşındı..

kınık arsa Haberi

kınık arsa

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Kuzey Kamu Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi. 

Erbaycu, "Kınık'a hastane yapımı için arsa bulduk. Ancak alternatif arsa var mı diye bekliyoruz. Daha sonra projemizi hazırlayıp hastane inşaatına başlayacağız" dedi. Başkan Başkan Doğruer'in de çabalarıyla Kınık'a küçük ölçekli devlet hastanesi yapımına en geç 1 yıl içinde başlanacak. Erbaycu hastane projesinin Sağlık Bakanlığı'nca onaylandığını belirterek, "Önümüzde bir engel kalmadı. Arsamız hazır" diye konuştu. 


Acil servis güçleniyor

Bergama Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artması gerektiğini belirten Erbaycu, şöyle konuştu: "Bergama'da hayırsever Mithat Türe sayesinde Bergamalılar'a MR hizmeti sunmaya başladık. Eskiden MR çektirecek vatandaşımız Bergama'dan kent merkezindeki hastanelere geliyordu....