08 / 07 / 2024

kınık hastane arazi

kınık hastane arazi

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi.

Metaverse furyası Türklerin elinde patladı! Kapışılan arsaların değeri yüzde 90 azaldı!

Metaverse furyası yatırımcıların elinde patladı. Sanal alemde satın alınan köprü, arazi, sarayların değeri yüzde 90 düşüş gösterdi. İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı’nın yanındaki 60 dönümlük dev arazi konut inşaatına açıldı!

Milyon dolarlık pistleri kırılarak millet bahçesine dönüştürülen Atatürk Havalimanı’nın yanında yıllardır boş duran arazi rezerv yapı ilan edildi ve konut ile ticari birim inşaatına açıldı. İşte detaylar...

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

KPSS şartı aranmadan hastanelere daimi kadın erkek hastane personeli alınacak

Hastane iş ilanları son zamanlarda en sık araştırılan iş ilanlar arasında yer alıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan son ilanlarda her gün farklı kurumların iş ilanı ve personel alımı çıkıyor karşımıza. BUna göre 24 - 25 - 26 Ekim 2023 Hastane iş ilanları ve ayrıntıları...

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Milli Emlak Ayvalık'ta arazi satacak! 

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

kınık hastane arazi Haberi

kınık hastane arazi

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Kuzey Kamu Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi. 

Erbaycu, "Kınık'a hastane yapımı için arsa bulduk. Ancak alternatif arsa var mı diye bekliyoruz. Daha sonra projemizi hazırlayıp hastane inşaatına başlayacağız" dedi. Başkan Başkan Doğruer'in de çabalarıyla Kınık'a küçük ölçekli devlet hastanesi yapımına en geç 1 yıl içinde başlanacak. Erbaycu hastane projesinin Sağlık Bakanlığı'nca onaylandığını belirterek, "Önümüzde bir engel kalmadı. Arsamız hazır" diye konuştu. 


Acil servis güçleniyor

Bergama Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artması gerektiğini belirten Erbaycu, şöyle konuştu: "Bergama'da hayırsever Mithat Türe sayesinde Bergamalılar'a MR hizmeti sunmaya başladık. Eskiden MR çektirecek vatandaşımız Bergama'dan kent merkezindeki hastanelere geliyordu....