05 / 05 / 2024

KİP sivas mağazası

KİP sivas mağazası

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.

Hemen BİM mağazasına koşun. Arnica Pika elektrikli süpürge 1.199 TL. İşte 30 Eylül 2022 BİM fiyat listesi

BİM evlerinizde temizliğin en büyük yardımcısı olmaya aday Arnia Pika elektrikli süpürgeyi çok uygun fiyata satışa sundu. Kaçırmadan en yakın BİM mağazasına koşun. İşte BİM fiyat listesi

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Toyzz Shop Kıbrıs'ta 3. mağazasını açtı!

Toyzz Shop; Lefkoşa 1001 Airport Mail ve Avenue AVM mağazalarının ardından Kıbrıs'taki 3.mağazasını Girne'de açtı.

KİP sivas mağazası Haberi

KİP sivas mağazası

KİP’in Sivas ve Batman’da bulunan yeni mağazaları müşteri deneyiminin ön plana çıktığı yeni nesil mağazacılık anlayışı ile tasarlandı. 

KİP ismiyle özellikle son yıllarda açtıkları yeni mağazalarla Türkiye’nin farklı şehirlerinde 59 mağazaya ulaştıklarını söyleyen Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan; “Verimliliği esas alan uygulamalarımızla sürdürülebilir büyüme ve karlılık sağlayabilen bir grubuz. Yeni mağazalarımızı açarken müşterilerimize mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Yılın ilk yarısında açılan Alanya mağazamızın ardından Sivas ve Batman mağazalarımızı da bu anlayışla hizmete sunduk. Avrupa’nın doğusuna Romanya’dan, Türkiye’nin doğusuna ise Sivas ve Batman’dan ‘merhaba’ dedik” ifadelerini kullandı. Doğan, Gürmen Group markaları olarak 2019 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurt dışında toplam 21 yeni mağaza açmayı planlayarak çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Zeynep Doğan, yeni mağazalarında takım elbiseden...