06 / 05 / 2024

KİPTAŞ 2 Etap Konutları

KİPTAŞ 2 Etap Konutları

KİPTAŞ 2. Etap Konutları'nda düzenlenen 5 bin kişilik iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ilçeye 4 müjdeli haber verdi. Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi ay sonunda açılacağını belirtti.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap kapsamında bulunan Park Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 24 Aralık tarihinde onaylandı.

Nidapark Küçükyalı 2. Etap teslim ediliyor!

Tahincioğlu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Nidapark Küçükyalı 2. Etap'ta teslimler başlıyor.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi 25 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ  Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 fiyatları kaç TL? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 başvuruları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap başvuru şartları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman?TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Körfezkent 2. Etap 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Kırklareli 2. Etap kura sonuçları!

TOKİ Kırklareli 2. Etap kura sonuçları henüz belli olmadı. TOKİ Kırklareli 2. Etap kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kırklareli 2. Etap başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli 2. Etap kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Tuzla Devlet Hastanesi ay sonunda açılacak!

KİPTAŞ 2. Etap Konutları'nda düzenlenen 5 bin kişilik iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ilçeye 4 müjdeli haber verdi. Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi ay sonunda açılacağını belirtti.

KİPTAŞ 2 Etap Konutları Haberi

KİPTAŞ 2 Etap Konutları

Tuzla Belediyesi tarafından KİPTAŞ 2. Etap Konutları 'nda 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe ve mahalleyi yakından ilgilendiren 4 müjdeli haberi verdi.


Sokak iftarında müjdeli haberleri paylaşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 400 yataklı yeni Tuzla Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin haziran ayı içinde hizmete açılacağını belirtti.


Yazıcı, Şifa Ticaret Merkezi'nin de açılışa gün saydığını açıklayarak Mimarsinan Mahallesi'nde bir okul yapacaklarını da söyledi.


Başkan Yazıcı, 'Tuzla'da 400 yataklı yeni Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasına geldi. Haziran ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor. Şifa Mahallesi girişinde yaptığımız Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de inşallah haziran ayı içinde hizmete açılacak. Mimarsinan Mahallesi'nde bir okul inşaatını başlatacağız. Şifa Ticaret Merkezi de sinema salonu, düğün salonu, alışveriş...