07 / 05 / 2024

kiptaş konutlarından ev almak

kiptaş konutlarından ev almak

Kiptaş çalışanlarının haksız kazanç edindiği yönündeki iddiaları gündeme getiren Cumhuriyet Gazetesi, hükümeti yine Kiptaş üzerinden zora sokmayı alışkanlık haline getirdi.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Yurt dışından ev alacaklara flaş uyarı: Bunlara dikkat edin, mağdur olmayın!

Türkiye'deki emlak piyasalarında yaşanan durgunluğu bahane eden yurt dışı merkezli gayrimenkul ve inşaat firmaları, Türk yatırımcıları radarına aldı. Peki yurt dışından ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Gayrimenkul Uzmanı'ndan ev alacaklara uyarı: 'Ev almak bu detaylara dikkat edilmezse daha da zor olacak!

Ev alacaklara uzmanından uyarı geldi. Bazı detaylara dikkat edilmemesi durumunda ev alımının daha da zor olacağına vurgu yapıldı. Birçok detayı vurgulayan gayrimenkul uzmanı bunlara dikkat edildiğinde daha sağlıklı bir seçim yapılacağını belirtti. İşte ev alacaklara önemli uyarılar…

Ev alanlar ve kiraya çıkacaklar dikkat! Herkes araştırıyordu: Depo fiyatları 500 TL'den başlıyor!

Büyük konutlarından görece daha uygun olan küçük dairelere çıkanlar ile küçük şehirde eşyalı ev tutanlar, eski evlerindeki eşyaları kiraladıkları depolarda tutuyor. Peki hangi ilde depo bedeli ne kadar? 

Aile Bakanlığı'ndan ev hanımları için mükemmel karar! Kocalar da tıklasın kadınlar da… Ucunda para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çeşitli alanlarda adımlar atılmaya devam ediyor. Bakanlıkn ev kadınlarına olan destekleri de geniş bir yelpazede sunmaya başlayacak. Kadınlara ödenen paralara yılbaşından sonra düzenleme yapılması bekleniyor.

Ev hanımlarına Aile Bakanlığı tarafından bu kadar ödeme yapılacak! Almayı sakın unutmayın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler sürüyor. Bakanlık tarafından ev hanımlarına da bir ödeme gerçekleştirilecek.

70 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evler son zamanların en çok tercih edilen konutlarından biri olmuştur. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler metrekare metrekare fiyat araştırması yapmaktadır. İşte detaylar!

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

TOKİ konutlarından ev almak caiz mi?

Her geçen yıl artan konut ihtiyacını karşılamak için kampanyalar başlatan TOKİ konutlarından ev almak caiz mi? İşte tüm merak edilenler...

Serenay Sarıkaya annesine Bayramoğlu’ndan ev aldı!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, vefalı evlat çıktı. Güzel oyuncu, kazandığı parayla annesi Ümran Seyhan’a Bayramoğlu’ndan ev aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Kaz Dağları'ndan ev aldı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile kendi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal'ın 1 milyon 250 bin liraya Kaz Dağları’ndan taş ev satın aldığı ortaya çıktı...

Kiptaş Yeşilce Aydos Konutları satış fiyatları!

Kiptaş Yeşilce Aydos Konutları satış fiyatları 284 bin 280 TL'den başlıyor. Proje Kiptaş tarafından Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor...

kiptaş konutlarından ev almak Haberi

kiptaş konutlarından ev almak

KİPTAŞ’ın tutumlu ve bir o kadar da becerikli Genel Müdür Yardımcısı Melik Cengiz, maaşıyla harikalar yaratıyor.


İşte KİPTAŞ’la ilgili Cumhuriyet gazetesinde yer alan o haber



20 bin lira ev taksiti ödemesiyle haberleştirdiği  KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Melik Cengiz’in Vaditepe Bahçeşehir Konutları’ndan aldığı daireden iki yıl önce Bahçeşehir’de villa aldığını ileri sürdü.



KİPTAŞ’ın tutumlu ve bir o kadar da becerikli Genel Müdür Yardımcısı Melik Cengiz, maaşıyla harikalar yaratıyor. Geçen Mart’ta “Maaşı 4.500 taksiti 20 bin TL” başlığıyla Vaditepe Bahçeşehir Konutlarından aldığı daireyi yazdığımızda “maaşının daha yüksek olduğunu ve eşinin İstanbul’da çok sayıda gayrımenkulü bulunduğunu, daireyi de birikimleriyle aldığını” belirtmişti. Mercedes otomobili ve Vaditepe Bahçeşehir Konutları’nda 221 metrekarelik dairesi olan Melik Cengiz, meğer 2011’de de Bahçeşehir Dereköy Mevkii Hoşdere Mahallesi’nde Çınar Villaları’ndan A tipi...