05 / 05 / 2024

KİPTAŞ Pendik projesi satış

KİPTAŞ Pendik projesi satış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Pendik projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Pendik projesi 346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

TOKİ Kırklareli 2023 projesi için merakla beklenen tarih geldi! 204 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Merakla beklenen TOKİ Kırklareli 2023 projesi için merakla beklenen tarih geldi. 204 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor... İşte TOKİ'nin web sitesindeki o ihale ilanı...

TOKİ Kırklareli Babaeski projesi için tarih belli oldu! 111 yeni konut için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli Babaeski projesi için tarih belli oldu. 111 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Kırklareli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 204 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Kırklareli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu. Tek bir ilçede inşa edilecek olan tam 204 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

TOKİ Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın...

KİPTAŞ Pendik projesi satış Haberi

KİPTAŞ Pendik projesi satış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. İstanbulluları düşük taksitlerle ev sahibi yapan KİPTAŞ yeni projesi Pendik'te hayata geçirecek.

İstanbulluların yüzünü güldüren KİPTAŞ Pendik projesi 346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak. Projede 894 bağımsız bölüm yer alacak.

KİPTAŞ Pendik projesi İstanbul ili, Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde yükselecek. 

Arsa alanı 42 bin 24 metrekare olarak belirlenen KİPTAŞ Pendik projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projenin inşaat alanı 139 bin 829 metrekare olarak belirlendi.

KİPTAŞ Pendik projesindeki 894 adet bağımsız bölümün 604 adedi normal daire, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ofis şeklinde planlandı. Projede ayrıca 1 adet kreş de yer alacak.

İstanbullu vatandaşların merakla beklediği...