29 / 04 / 2024

Kiptaş projeleri hakkında bilgi

Kiptaş projeleri hakkında bilgi

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2 bin konutluk bir inşaat projesi başlatacakmış. 2 bin 78 konuttan oluşacak Başakşehir 4. Etap 2. Kısım konutları, 15 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Teknik Yapı projeleri hakkında merak edilenleri yanıtladı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Merak edilen soruları yanıtladı. İşte Teknik Yapı projeleri hakkında merak edilenler...

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Ertuğrul Çalışkan Karaman'da yapılan projeler hakkında bilgi verdi!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çalışkan, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

Remzi Aydın Eyüp projeleri hakkında bilgi verdi!

Remzi Aydın Emniyettepe ve Güzeltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her iki mahalleyi de yürüyerek dolaşan Başkan Aydın, görüştüğü esnaf ve vatandaşa belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Koreliler Kanal İstanbul hakkında bilgi almak için geliyor!

Koreli asker ve öğretmen fonları Kanal İstanbul, 3’üncü köprü gibi Türkiye’nin dev projeleri hakkında bilgi almak için geliyor. 25 fonun üst yöneticisinin yatırım için ayırdığı bütçe 1 milyar ile 10 milyar dolar arasında değişiyor.

Yunus Kılıç Kars projeleri hakkında bilgi aldı!

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Kars 'ta belediye tarafından yürütülen projeleri yerinde inceleyerek Başkan Bozkuş 'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Michigan State, İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi aldı!

Michigan State Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konuk akademisyenler, araştırma yapmaları için İzmir’e öğrenci göndermek istediklerini de söyledi.

Orman Köylülerinin Kalkındırılmaları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Orman Köylülerinin Kalkındırılmalarının Desteklenmesi Faaliyetlerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik bugün; 4 Kasım 2013 Pazartesi günü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler...

Kiptaş projeleri hakkında bilgi Haberi

Kiptaş projeleri hakkında bilgi



2 bin konutluk yeni bir şehir


Kiptaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile İkitelli'de 2000 konutluk bir inşaat projesi başlatıyor. Satış kampanyası 21 Şubat'ta başlayan konutların temelleri yarın atılacak.


     1995 yılından beri inşaat piyasasında faaliyet gösteren ve bugüne kadar İstanbul'da 17 bin konut yapan Kiptaş İnşaat, Başakşehir 4. Etap 2. Kısım'da 2000 konut daha yapıyor. İkitelli'de 36 hektarlık alan üzerine kurulacak olan Başakşehir 4. Etap 2. Kısım konutları 52 blok ve 126 villa olmak üzere toplam 2078 adet konuttan oluşacak.

      Çarpık şehirleşmenin önlenebilmesi için çağdaş ve yaşanılır birimlerin yapılması ilkesini esas alan Kiptaş konutlarındaki daireler 75 metrekare...