02 / 05 / 2024

kira değerleme Akmerkez GYO

kira değerleme Akmerkez GYO

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş 473 adet bağımsız bölümün kira değerinin tespitine ilişkin kira değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Kanyon AVM'nin yıllık kira değeri 2 senede 300 milyon TL'den fazla arttı!

İş GYO, Kanyon AVM'nin 2023 yıl sonu kira değerleme raporunu yayımladı. Peki Kanyon AVM'nin yıl sonu kira değeri ne kadar oldu? 

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

İş GYO 4 gayrimenkulünün kira değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

İş GYO, Ankara İş Kule, Mallmarine AVM, Tuzla Meydan Çarşı ve Dikilitaş binasına ilişkin kira değerleme raporlarını yayınladı. İşte İş GYO'nun o 4 gayrimenkulünün kira değerleri... 

Kanyon AVM'nin kira değeri belli oldu!

İş GYO tarafından Kanyon AVM'nin kira değerleme raporu yayınlandı. Peki Kanyon AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı kira değerleme raporunda gayrimenkullerin KDV hariç aylık pazar kira değeri 163 bin 530 TL, KDV dahil 192 bin 965,40 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Mallmarine AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Mallmarine AVM'nin kira değerleme raporu yayınlandı. Mallmarine AVM'nin aylık kira değeri 98 bin 975 TL, yıllık kira değeri ise 1 milyon 187 bin 700 TL olarak belirlendi. 

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu yayınlandı!

İş GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parseldeki yer alan bağımsız bölümlere ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

Kira sertifikası ihracına konu taşınmazlarda yeniden değerleme yapılamayacak!

Sat-kirala-geri al işlemine veya kira sertifikası ihracına tabi olan gayrimenkul ve iktisadi kıymetler için değerleme işlemi gerçekleştirilemeyecek.

Avangart İstanbul'un kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun Avangart İstanbul projesinde konumlu bağımsız bölümler ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Maslak 1453 gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Maslak 1453 projesinde konumlu 1 bağımsız bölümün kira değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

kira değerleme Akmerkez GYO Haberi

kira değerleme Akmerkez GYO

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından KAP'ta 473 adet bağımsız bölümün kira değerinin tespitine ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.



Açıklamalar


473 adet bağımsız bölümün kira değerinin tespitine ilişkin kira değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Saygılarımızla,

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...