07 / 05 / 2024

 kira sertifikası satılık

 kira sertifikası satılık

Halk Varlık Kiralama'nın yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 140 gün vadeli 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları hangi illerde arttı?

BETAM tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık konut sektörü hakkında incelemeler paylaşıldı. Raporda yıllık kira artışının en çok yükseldiği iller paylaşıldı. İşte kira fiyatlarının en çok arttığı iller...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Hazine haftaya kira sertifikası satışı ve tahvil ihalesi yapacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 22 Eylül Salı günü kira sertifikası satışı ve devlet tahvili ihracı yapacak.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile talep toplamaya başlanacak. İşte altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri...

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Altına dayalı kira sertifikası satışları 2 Ekim'de başlıyor!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Hazine’nin altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satışlarının 2-6 Ekimde yapılacağını açıkladı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

 kira sertifikası satılık Haberi

 kira sertifikası satılık


Halk Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi kira sertifikası ihracı nitelikli yatırımcıya satışın tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Halk Varlık Kiralama'nın Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığı onaylar doğrultusunda yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 140 gün vadeli 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

Halk Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığımız onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 140 gün vadeli 200.000.000 TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlanmış olup, ihraca ilişkin detaylar yukarıdaki tabloda mevcuttur. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.