03 / 07 / 2024

kira yardımlı konut projeleri

kira yardımlı konut projeleri

Yeşilyurt inşaat. Kurtköy'de 214 konuttan meydana gelen Stili İstanbul Diamond'da 2+1 konut alan yatırımcıların aylık kiralarının 700 TL'sini; 3+1 alanların da kirasının 1000 TL'sini karşılıyor.

Kiralar 10 kat, emekli maaşları 3,5 kat arttı diyen CHP’li Karakoz'dan emeklilere acilen kira yardımı yapılsın önerisi!

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, son 5 senede konut kiralarında 10 kata varan artışlar yaşandığını fakat emeklilerin maaşları sadece 3,5 kat arttığını belirterek, "Kirada oturan emeklilerimize acilen kira yardımı yapın” dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar 2022 nelerdir?

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kira yardımı veriliyor. Peki, kira yardımı alabilmek için gereken evraklar nelerdir?

Evi kentsel dönüşüme girenlere müjde! Kira yardımları artıyor!

Riskli yapıların dönüşümü için yatırım değeri 110 milyar TL olan 330 bin konut ve sosyal binaların yapımı devam ederken, kira yardımlarında da yükseliş bekleniyor. Hak sahiplerine 2021’de ödenen toplam 1 milyar TL'lik kira yardımı, bu yıl 1,2 milyar TL'ye yükselecek. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler!

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı alabilmek için hangi belgeler gerekiyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekiyor?

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut ya da iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı alınıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekiyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir? 

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir? 

10 adımlık dev paket! Esnafa kira yardımı yapılacak!

Hükümet, esnafa destek olacak reform paketi hazırladı. Kira yardımından prim teşvikine kadar esnafa birçok destek sağlanacak.

Konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında evi yıkılan malikler, kentsel dönüşüm kira yardımına başvurabiliyor. Başvuru sürecinde bazı belgeler gerekli oluyor. İşte konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge..

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşümde riskli binasını anlaşma yolu ila tahliye eden hak sahipleri, Bakanlık tarafından sunulan finansal desteklerden yararlanabiliyor. Peki, 2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşüm kira yardımı geri ödemesi var mı?

Kentsel dönüşümde riskli alanlarda, rezerv yapı alanlarında veya riskli binalarda yaşayan vatandaşlara talepleri doğrultusunda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı geri ödemesi var mı?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alma şartları!

Kentsel dönüşümde verilen kira yardımlarının bazı koşulları 2015 yılı itibarıyla değiştirildi. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı alma şartları nelerdir? Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı nasıl alınır?

Konutu veya işyeri riskli olarak tespit edilen hak sahipleri; kira yardımı için bulundukları ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapacaklardır. Peki, kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı süresi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımları için Kira Yardımı Uygulamaları Kılavuzu bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman verilir? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı süresi 2015...

kira yardımlı konut projeleri Haberi

kira yardımlı konut projeleri

Bugüne kadar Beştepe Konakları. Dream City ve Stili İstanbul gibi projeleri hayata geçiren Yeşilyurt inşaat. Kurtköy'de 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond'da 2+1 konut alan yatırımcıların aylık kiralarının 700 TL'sini; 3+1 alanların da kirasının 1000 TL'sini karşılıyor. Projede satışların yüzde 40'ı...