15 / 05 / 2024

kiralık arsa ihalesi

kiralık arsa ihalesi

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Yalova'da 10 yıllığına kiralık arsa! 

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Yalova'da 10 yıllığına kiralık arsa!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 18 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Devlet Demiryolları'ndan Halkalı'da satılık arsa ihalesi 7 Ağustos'ta!

Devlet Demiryolları, İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için son teklif 7 Ağustos'ta verilecek..

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık arsa ihalesi!

Muğla Fethiye Belediye Başkanlığı, Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan arsayı 10 yıllığına kiraya verecek. Zeytinlik niteliğinde arsanın ihalesi 07 Şubat 2017 salı günü saat 14:00’de gerçekleşecek.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan 3.490 metrekarelik alanın depo olarak kiralanması ihalesi işini ihale edecek. Aylık 8 bin 500 TL'den kiralanacak deponun ihalesi 11 Ocak 2017'de gerçekleşecek.

Balıkesir Edremit'te 32 yıllığına yapım karşılığı kiralık arsa!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Edremit'te bulunan arsayı yapım karşılığı 32 yıllığına kiraya çıkarıyor. İnşaat bedeli 6 milyon 115 bin 497 TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 21 Temmuz'da.

İBB'den Eyüp'te 1.2 milyon TL'ye satılık arsa ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp'te bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsanın ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

kiralık arsa ihalesi Haberi

kiralık arsa ihalesi

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden Kırkkepenekli, Balabanlı, Küçükkepenekli, Müsellim, Yeşilsırt, Yukarısırt, Aydınköy, A.Sevindikli, Y.Sevindikli, Ballıhoca, İnanlı, Arzulu, Hanoğlu, Yurtbekler mahallesinde toplam 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek.

Söz konusu ihale, 16.08.2022 tarihinde saat 10:30'da Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

İhaleyi alan kişiler 1'inci yıl kira bedelini 01.09.2022 tarihinde , 2'inci yıl kira bedelini ise 01.09.2023 tarihinde  peşin olarak ödeyecektir.

Peki kiraya verilecek arsaların fiyatları ne kadar? İhale detayları neler? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Kiraya verilecek arsaların en düşük bedeli 1000 TL olurken en yüksek fiyatı ise 80.000 TL oldu.

Söz konusu arsaların 1.240 cm ile 80.000 cm arasında değişiyor.

İHALE İLANI:

T.C.
MURATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI
MURATLI BELEDİYESİNE AİT TARLALARIN
KİRAYA VERİLMESİ İLANI

        1-Belediyemize ait tarlalar;2886 sayılı kanunun 45.maddesi gereğince açık arttırma ile 2 (iki)...