05 / 05 / 2024

kiralık büro bayrampaşa

kiralık büro bayrampaşa

İstanbul İl Özel İdaresi, Kartal Özel İdare İş Merkezi'nde bulunan 3 büroyu kiraya verecek. Kiraya verilecek olan büroların ihalesi, 16 Nisan'da açık teklif usulü ile yapılacak.

1937'de Kurtuluş'ta 32 liraya kiralık ev! 

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış devam ederken eski gazete kupüründe 32 liralık kiralık daire ilanı oldukça dikkat çekiyor... İstanbul Kurtuluş'ta 1937'de kiralar 32 liraymış...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Bir tarafta evini ücretsiz açanlar, diğer tarafta fırsatçılar... 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremin üzerinden bir hafta geçti. Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Evini ücretsiz açan da var, fırsatçılarda... 

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

ABD 2023 mali yılına 88 milyar dolarlık bütçe açığıyla başladı!

Yeni mali yılın ilk ayında bütçe açığına ilişkin piyasa beklentileri 90 milyar dolar olması yönündeydi.

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Kiralık ev fırsatçılığında günah keçisi kim?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralık konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Hızalan'ın o açıklamaları...

Kiralık ev fiyatlarına yüz yüze eğitim dopingi!

Üniversitelerin, Eylül ayından itibaren yüz yüze eğitime geçmesi hedefleniyor. Bu sebeple öğrenciler de ev ve yurt aramaya başladı. Fakat artık kiralık konut bulmak oldukça zorlaştı.

Perakendeciler yazlık bölgelerde mağaza açıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık bölgelere göçler artınca perakendeciler de çareyi yazlık bölgelerde şube açmakta buldu. Büyükşehirlerde kepenk indiren esnaf tatil bölgelerinde hizmet vermeye başladı. 

ABD ocak ayında 162,8 milyar dolarlık bütçe açığı verdi!

Piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşen ABD'nin bütçe açığı 150 milyar dolar olarak tahmin ediliyordu.

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

Almanya'nın 6 aylık bütçe açığı 51,6 milyar avro oldu!

Almanya’da federal devlet, eyaletler ve belediyeleri kapsayan “bütçe açığı” yılın ilk yarısında 51,6 avro oldu.

kiralık büro bayrampaşa Haberi

kiralık büro bayrampaşa

1) Özel İdare İş Merkezi'nde bulunan 4'üncü kat 420 no'lu büro, aylık 200 YTL bedel üzerinden kiraya verilecek. İhalede, geçici idari teminat bedeli olarak 552 YTL alınacak.

2) Özel İdare İş Merkezi'nde bulunan 2'inci kat 238 no'lu büro, aylık 200 YTL bedel üzerinden kiraya verilecek. İhalede, geçici idari teminat bedeli 552 YTL olarak belirlendi.

3) Özel İdare İş Merkezi'nde bulunan 1'inci kat 138 no'lu büro, aylık 200 YTL bedel üzerinden kiraya verilecek. İhalede, geçici idari teminat bedeli olarak 552 YTL alınacak.

...