17 / 05 / 2024

kiralık yayla evi

kiralık yayla evi

Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlükleri sorumluluk alanlarındaki Devlet Orman Alanı içinde kalan yayla alanlarındaki bina ve tesislerin kullanıcılarına kiralama işlemi bitmek üzere.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

Kiralık ev probleminin temelinde ne var? 

İstanbul'da kiralık ev sorunu gitgide büyüyor. Ev arayanlar hayalindeki evi bulsa da evleri kiralamakta zorluk çekiyor. Peki, kiralık ev sorununun temelinde ne yatıyor? İşte detaylar...

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

Elazığ'da kiralık dairelere talep arttı!

Elazığ depreminde evi zarar gören vatandaşların kiralık daire arayışı başladı. Peki bölgede kiralık daire fiyatları kaç TL? İşte Elazığ'da kiralık daire fiyatları...

Bolu'da 25 yayla evi için verilen yıkım kararına tepki!

Bolu'da kaçak yapıldığı belirlenen 25 yayla evi için yıkım kararı verildi. Köylüler bu duruma tepkilerini eylem yaparak gösterdi.

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Dünyanın en pahalı kiralık evi New York'ta!

New York’ta 150 bin dolara kiralık daire herkesi şaşırttı. Çünkü evin tek özelliği çevresinde milyarder evlerinin bulunmasıydı.

200 yıllık yayla evinin inanılmaz değişimi!

Dışarıdan şöyle bir baktığımızda köhnemiş, hatta her an yıkılacakmış gibi görünen yayla evi sahipleri tarafından restore edildi. İşte 200 yıllık yayla evinin inanılmaz değişimi...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

kiralık yayla evi Haberi

kiralık yayla evi

Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlükleri sorumluluk alanlarındaki Devlet Orman Alanı içinde kalan yayla alanlarındaki bina ve tesislerin kullanıcılarına kiralama işlemi bitmek üzere.Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Çaşırcık, Sırık, Kuşyuvası, yaylalarında toplam 45 adet kullanıcıya Yayla Evleri kiralama işlemi bitirildi.


Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü Sınırları dahilinde kalan Unluk, Pürenli, Kızık, Balıklı, Hıra, Hamamüstü, Ermenioba, Derebalık, Çakırhasan, Beygiroba, Balkaya, Kardüz yaylalarında; “Devlet Ormanlarındaki Yayla Alanlarının Tespiti ve İdaresi Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında bulunan toplam 440 adet bina ve tesisler kullanıcılarına 10 yıllığına kiralama işlemi yapılıyor.


Yayla evlerini kullanan vatandaşların kiralama için yoğun taleplerinin olduğunu ve bugüne kadar toplam 279 adet yayla evinin kiralama işleminin yapıldığını belirten Gölyaka Orman İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, yayla evlerinin kiralama işlemi tamamlandığını belirtti.


Yayla evlerinin kullanıcılarına kiralanması ile bu güne...