04 / 05 / 2024

kirazlı mescit medresesi nerede

kirazlı mescit medresesi nerede

1934 yılında İstanbul Belediyesi tarafından verilen ilanda Süleymaniye'de Kirazlı Mescit Medresesi 16 buçuk lira teminatla satılıkmış. Sultanahmet'te bulunan Mehmet Efendi Medresesi ise 22 buçuk lira teminat ile satılacakmış.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyatları!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Koru Evleri'ne Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine start verdi. 11 dönümlük arazide 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite olarak konumlandırılan Kirazlı Koru Evleri, 7 bin 800 metrekare yeşil alana sahip.

Kirazlı Koru Evleri: Şehrin merkezinde özlenen hayat!

Toplamda 11 dönüm alan üzerinde yayılan projenin lansmanı 12 Eylül Cumartesi günü yapıldı. 232 konut ve 4 ticari birimden meydana gelen Kirazlı Koru Evleri 2017 Ağustos'ta teslim edilecek.

Kirazlı Koru Evleri'nin temeli atıldı!

Tanışlar ve Mayra İnşaat ortaklığında İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilecek olan Kirazlı Koru Evleri'nin temeli atıldı. 11 dönümlük arazi üzerinde 232 konut ve 4 ticari üniteden oluşacak projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde fiyarlar 330 bin TL'den başlıyor!

“Kirazlı Koru Evleri”nin 12 Eylül Cumartesi günü tanıtım ve temel atma töreni gerçekleştirildi. Kirazlı Koru Evleri 2017 yılında teslim edilecek. Projede konut fiyatları 330 bin TL’den başlıyor.

Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen projede 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'nde yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları başladı!

İNŞAAT sektöründeki nitelikli ve kaliteli konut projelerine bir yenisi daha eklendi. Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat işbirliği yaparak Bağcılar Merkez'inde Kirazlı Koru Evleri'nin inşaatına başladı.

Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler 2017 Ağustos'ta!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde teslimlerin 2017 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 232 konut bulunuyor.

Bağcılar'a 120 milyon TL'lik Kirazlı Koru Evleri projesi!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat güçlerini birleştirerek İstanbul Bağcılar’da 120 milyon yatırım bedeli olan ‘ Kirazlı Koru Evleri’ ni hayata geçirecek.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

4 blok şeklinde yükselen proje toplam 11 dönüm arsa alanında yükseliyor. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgisine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de hayata geçiriliyor.

Kirazlı Koru Evleri Bağcılar'da inşa edilecek!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat güçlerini birleştirerek İstanbul Bağcılar’da 120 milyon yatırım bedeli olan ‘ Kirazlı Koru Evleri’ ni hayata geçirecek.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyat!

Toplam 11 dönüm arsa alanında yükselen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa ediliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 330 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nin temeli bugün atılıyor!

Uşak Seramik'i bünyesinde bulunduran Tanışlar Grup'un diğer firması Tanışlar İnşaat, Mayra İnşaat ile İstanbul Bağcılarda 11 dönümlük arazi üzerine 232 konutluk Kirazlı Koru Evleri'ni hayata geçiriyor.

kirazlı mescit medresesi nerede Haberi

kirazlı mescit medresesi nerede

İstanbul Belediyesi ilanları

Süleymaniye'de Kirazlı Mescit Medresesi: teminat 16,5 lira

Kapalıçarşı'da 44/45 numaralı dükkan               ''     3    ''

Küçük Ayasofya'da Mihriban Hanım Medresesi ''    4    ''

Kaşıkcılar'da 2 numaralı dükkan                         ''    9    ''

Çakmakcılar'da büyük yeni han altında 25/89 nolu dükkan: teminatı 18 lira

Çemberlitaş'da 74 Nolu dükkan: teminat 4 lira

Sultanahmet'te cedit Mehmet Efendi Medresesi:teminat 22,5 lira


Yukarıda yazılı mahaller kiraya verilmek üzere müzayedeye konulmuştur. Talip olanlar şeraiti anlamak üzere her gün, girmek için de hizalarında teminat akçesi makbuzu ile 10/6/934 Pazar günü saat on dörde kadar Eminönü Kaymakamlığına be B. Ş. Encümenine müracaatları.

(1934 yılında bir öğretmen maaşı 90 ile 140...