27 / 04 / 2024

Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve sosyal tesisleri

Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve sosyal tesisleri

Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin hemen karşısında yer alan ve muhteşem Boğaz manzarasıyla dikkat çeken alanda Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve Sosyal Tesisleri’nin temeli Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı törenle atıldı.

Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüme mahkeme ‘dur’ dedi!

Üsküdar'ın Kirazlıtepe Mahallesi sakinlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açtığı dava sonucunda yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Kirazlıtepe'de molozlar 2 yıldır kaldırılmıyor!

Üsküdar Kirazlıtepe'de başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları mahalleyi devasa bir enkazın ortasında bıraktı. Mahallede 2017 yılından beri yıkılan molozlar kaldırılmadı.Mahalleliler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yardım bekliyor.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Gebze’deki 7 katlı otopark tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otoparkın inşaatını tamamlıyor.

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde zoraki dönüşüm!

Büyük Çamlıca Cami’nin dibindeki Kirazlıtepe Mahallesi'nde zoraki kentsel dönüşüm yaşanıyor.

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın son kat tabliyesi dökülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki 7 katlı otoparkı tamamlıyor.

Kocaeli'de 497 araçlık 7 katlı otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediliyor. Proje 497 araç kapasitesine sahip olacak.

Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve sosyal tesisleri Haberi

Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve sosyal tesisleri


Üsküdar Belediyesi, çocukların daha yeşil bir ilçede yaşayabilmeleri için park ve yeşil alanları yenilerken, diğer yandan da topluma yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor.

Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin hemen karşısında yer alan ve muhteşem Boğaz manzarasıyla dikkat çeken alanda Kirazlıtepe Katlı Otoparkı ve Sosyal Tesisleri’nin temeli Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı törenle atıldı.


Törene Başkan Türkmen’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Osman Boyraz, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.



SOSYAL BELEDİYECİLİKTE SINIR TANIMIYORUZ

Başkan Hilmi Türkmen, programda yaptığı konuşmada son bir haftadır yaptıkları açılış ve temel atmalara dikkat çekerek, “Sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmalarda sınır tanımıyoruz. Son bir haftadır bir taraftan açılışlarımız bir taraftan temel atmalarımız devam ediyor. Bunu önce Allah’ın lütfuna, bağışlamasına...