17 / 05 / 2024

Kırcami 25 binlik imar planı

Kırcami 25 binlik imar planı

Kırcamii bölgesiyle ilgili 25 ve 5 binlik revize planların ardından binlik planlamaya yeniden başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 5 binlik planı önümüzdeki günlerde Muratpaşa Beledilyesi'ne gönderecek.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Bizim Toptan’da Ariel toz deterjan 249,95 TL’ye, çamaşır suyu 69,95 TL’ye, bulaşık deterjanı 25,95 TL’ye düştü!

Türkiye’nin 71 ilinde şubesi bulunan Bizim Toptan, yeni indirim kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, Ariel toz deterjan 249,95 TL’ye, çamaşır suyu 69,95 TL’ye, bulaşık deterjanı 25,95 TL’ye düştü. İşte 1 Kasım 2023 fiyat listesi...

A101’de 4 parça fincan seti 120 TL’ye, yemek tabağı/kâse 25 TL’ye, yaylı yatak 1090 TL’ye düştü!

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, 25 Mayıs 2023 günü kapsamında 4 parça fincan seti 120 TL’ye, yemek tabağı/kâse 25 TL’ye, yaylı yatak 1090 TL’ye düşecek. İşte A101 Market fiyat listesi 25 Mayıs 2023 Perşembe...

İstanbul Hali'nde balık ne kadar? Palamut, hamsi, lüfer, levrek kaç TL? İstanbul Balık Hali 25 Ekim 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 25 Ekim 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar satışa sunuldu? Palamut, hamsi, lüfer, levrek kaç TL?

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

İstanbul Balık Hali fiyatları ne kadar? Dip balık, Pelajik balık, İç su balık kaç TL? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin  güncel fiyatları yayımlandı. Peki İstanbul Balık Hali 25 Mayıs 2022'de hangi balıklar satışa sunuldu, fiyatları ne oldu? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hali güncel fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Balık Hali 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 25 Nisan 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, 25 Nisan'da halde hangi balıklar satışa sunuldu? İstanbul balık hal fiyatları ne kadar? İşte 25 Nisan 2022 İstanbul Balık Hali fiyat listesi...

Trabzon Büyükşehir, 25 milyon TL'ye arsa satıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da yer alan arsayı 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 25 Şubat'ta yapılacak.

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Kırcami 25 binlik imar planı Haberi

Kırcami 25 binlik imar planı

1/1000 ölçekli uyguluma nazım imar planını yapacak olacak Muratpaşa Belediyesi, 1/5000 bin ölçekli nazmı imar planını bekliyor. Konuyla ilgili Harita ve Kadastro yetkililerinden aldığımız bilgiye göre küçük düzeltmeler yapılarak revize planların oluşturulduğu 5 binlik ve binlik planların birbiriyle uyumlu olacağı ifade edildi. 

Parselasyon süreci 

Bölgenin parselasyonu tamamlanmasıyla birlikte Muratpaşa Belediyesi Encümeni'ne gelecek. 

Encümen kararı aldıktan sonra parselasyon Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Harita Şube Müdürlüğü'ne gidecek. Parselasyon işlemleri imar kanununa uygun olup olmadığı kontrol edilecek ve Büyükşehir Belediyesi'nin Encümeni'ne sunulacak. Büyükşehir Encümeni'nden olumlu karar çıkmasıyla birlikte dosya Muratpaşa Belediyesine gönderilecek. 

Askıya çıkacak

Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından Muratpaşa Belediyesi'ne geri gönderilen Kırcami parselasyonunun 30 gün süreyle belediyede askıya çıkarılacak. Hak sahipleri bu askı sürecinde yerinin nerede kaldığını inceleme ve bilgilenme fırsatı bulacak. Haklı...