04 / 05 / 2024

kırcami imar çalışmaları son durum

kırcami imar çalışmaları son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırcami İmar Planlama çalışmalarında artık sona gelindiğini, Muratpaşa Belediyesi’nin 18 uygulamasını yapmasının ardından bölgede temel atma çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündeminde!

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Carfi Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başladı!

İzmir Tilkilik’teki tarihi Carfi Köşkü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

kırcami imar çalışmaları son durum Haberi

kırcami imar çalışmaları son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırcami İmar Planlama çalışmalarında artık sona gelindiğini, Muratpaşa Belediyesi’nin 18 uygulamasını yapmasının ardından bölgede temel atma çalışmalarının başlayacağını söyledi. Başkan Türel, “Artık kimse inşallah Kırcami’yi durduramayacak” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırcami’de vatandaşlarla bir araya geldi. Türel, Kırcami’nin imar planlamasının son durumuyla ilgili halkı bilgilendirdi. Kırcami’nin özel bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Türel şöyle konuştu: “İlk belediye başkanlığım dönemimde Kırcami’nin imar konusunda bir sorun bırakmamıştık. Göreve devam etseydik şimdi burada belki inşaatlar yükseliyor olacaktı. Nasip olmadı. Demokrasi konusunda boynumuz kıldan ince. Antalya’da 5 senelik bir reklam arası devreye girdi. Bizden sonra da birileri ateşi eliyle değil, maşayla tuttuğu için yargı kararlarını sürekli bahane ederek imar planlarını yapamadı. Ama biz olsaydık, ateşi elimizle tutar,...