18 / 05 / 2024

kırcami projesi nedir

kırcami projesi nedir

CHP'li Mustafa Akaydın Kırcami Projesi kutlama töreni adı verilen etkinlikte çalışmalarını anlattı. Akaydın, Şubat ayı içinde imar planı meclisten geçen Kırcami Projesi'nin halkı kucaklayan, vatandaş odaklı bir proje olduğun belirtti.

Kırcami'de kırmızı kot isteği!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Körfez Projesi ÇED raporu açıklaması!

Çiğli Belediyesi tarafından yaptırılan Çiğli Çok Amaçlı Spor Salonu törenle açıldı. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Körfez Projesi’nin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporunun 2 senedir beklediğini söyledi...

Ortaklık giderme davası nedir?

Türk Medeni Kanunu gereğince paydaşlardan her biri malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Bu maddeye göre ortaklık giderme davası açabilecek kişiler taşınmaz malın paydaşı olan kişilerdir. Peki, ortaklık giderme davası nedir? Nasıl açılır?

Meriç taşkın projesi için acele kamulaştırma yapılacak!

Meriç Taşkın Projesi kapsamında Meriç Nehri Yatak Temizliği ve Tahkimatı İnşaatı işinin yapımı amacıyla kapsamında proje alanına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED talebi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, "Büyük Körfez Projesi" için ÇED raporu verilmediği iddialarına ilişkin, "Talep ederlerse yaparız'' dedi.

Kırcami imar planı 6 aya kadar askıya çıkacak!

Antalya Kırcami bölgesinde '18 uygulaması' olarak bilinen parselasyon çalışmaları başlandı. Ümit Uysal, çalışmalarda sona gelindiğini, olağanüstü bir durum olmaması halinde Kırcami’nin 6 aya kadar askıya çıkacak hale getirileceğini söyledi.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesi!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesi toplam 187 adet villadan meydana geliyor. 16 mağaza ve Toskana Çarşısının yer aldığı projede yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor. Projede 8 farklı tipte villa bulunuyor.

Ankara Hitit Ayaş Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da!

Ankara İli Güdül ilçesinde Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak Gıda Taş.Taah.San Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Otel Ve Sağlık Merkezi Projesi Kapasite Artışı projesi ÇED toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Kızderesi Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Serik’e yatırım turu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızderesi Projesi’nin temelini törenle attı. Türel, “Bu projeyle Serik’i çok güzel bir caddeye kavuşturacağız” dedi.

Eskişehir Yaşam Köyü Projesi'ne hibe desteği sağlanacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden hibe desteği alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir oluşturulması konusunda önemli bir adım atıldı.

Köy Projesi'nde temel atıldı!

Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerine gerçekleştireceği Köy Projesi'nin ilk etabı için start verildi. Projede toplam 1167 konut yer alacak.

Antalya Kırcami imar planında mutlu sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Meclisi, Antalya'nın 30 yıllık sorunu Kırcami imar planları ile ilgili çok önemli bir karar alarak planlara yapılan itirazları oy birliği ile reddetti.

Muratpaşa Kırcami imar planı mecliste kabul edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi devam meclisinde Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kırcami alanıyla ilgili planlamalara yapılan itirazlar görüşülerek karara bağlandı. Kırcami imar planının düzenlenmesi mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

kırcami projesi nedir Haberi

kırcami projesi nedir

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı CHP'li Mustafa Akaydın ile CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Kırcamililer ile bir araya geldi. Demircikara Karakolu önünde kurulan alanda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akaydın, Kırcami Projesi kutlama töreni adı verilen etkinlikte çalışmalarını anlattı. 

AKAYDIN, Şubat ayı içinde imar planı meclisten geçen Kırcami Projesi'nin halkı kucaklayan, vatandaş odaklı bir proje olduğunu ve en kısa zamanda çalışmaların başlayacağını belirtti. Akaydın "Burası Antalya'nın merkezi ve gururu olacak. Bu projeyi hazırlarken muhtarlara sorduk, yarışması düzenledik" dedi. 


Milliyet...