03 / 05 / 2024

Kırcami projesi

Kırcami projesi

Kırcami içerisinde büyük bir kent meydanı, bir cephesinde kongre ve kültür merkezi yapılması gerektiğini belirten Karataş, “Bu projeler şehrimize sosyal, kültürel, siyasi ve ticari anlamda yeni bir kimlik kazandıracaktır” dedi.

Muratpaşa Belediyesi konutlarda enerji verimliliği projesi başlattı!

Muratpaşa Belediyesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteğiyle Enerji Verimliliği projesi başlattı. Projenin harita ve envanter aşaması tamamlandı.

Kırcami planı yarın mecliste konuşulacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi yarın yapacağı toplantıda 1 / 25 binlik planlara yapılan itirazları görüşüp karara bağlamadan, Kırcami bölgesinin 1 / 5 bin ölçekli planını görüşerek oylayacak...

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Ufuk Aydın: Kırcami planı için her türlü desteğe hazırız!

Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

Büyük Ova Projesi'yle 184 ova, sit alanı ilan edilecek!

Tarım arazilerinin tarım dışı kullanımını önlemek için hayata geçecek olan Büyük Ova Projesi’yle 184 tarımsal potansiyeli yüksek ova, tarımsal sit alanı ilan edilecek.

Kırcami imar planı açık ve şeffaf şekilde yapılıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilova Mahallesi’nde vatandaşlara Kırcami İmar Planı’nı açık ve şeffaf şekilde yaptıklarını söyledi.

Kırcami'de kırmızı kot isteği!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi.

Kırcami 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Muratpaşa Belediyesi’nce hazırlanan Kırcami Bölgesi 1/1000 ölçekli imar planı, 1 Haziran 2016 tarihinde askıya çıktı. Plan 30 Haziran 2016 tarihine kadar askıda kalacak.

Büyük Körfez Projesi ile hedef yüzülebilir Körfez!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği yatırımlarla İzmir Körfezi'nde büyük bir dönüşümü gerçekleştirirken, yaşama geçireceği Büyük Körfez Projesi ile de hedefini "Yüzülebilir Körfez" olarak belirledi.

Kırcami revize imar planı çalışması tamamlandı!

Muratpaşa Belediyesi Kırcami bölgesi planlamasında revize edilen 5 binlik plana uygun olarak 1/1000’lik plan çalışmasını tamamladı. Plan, yarın Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında görüşülecek

Antalya Kırcami imar sorununda artık sona gelindi!

Antalya’nın kanayan yarası haline gelen Kırcami’nde artık sona gelindi. 18 uygulamasının ardından temel atma çalışmaları başlayacak ve Antalya’nın bir sorunu daha el birliği ile çözülmüş olacak.

Kırcami'nin 5 binlik planı Nisan toplantısında onaylanacak!

Muratpaşa Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında Kırcami bölgesinin revize edilen 5 binlik planına uyumlu yapılan yeni binlik plan görüşülerek onaylanacak.

Büyük Melen Projesi'nde son durum ne?

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İstanbul’un içme suyu ihtiyacının büyük bir kısmını karşılaması amacıyla yapımına başlanan “Büyük Melen Projesi” inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Köy Projesi davasında yeni bilirkişi raporu hazırlandı!

Sarıyer'de ormanlık alana inşa edilen Köy Projesi için hazırlanan imar planlarının Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa aykırı olduğu ortaya çıktı.

Kırcami projesi Haberi

Kırcami projesi

Kırcami içerisinde büyük bir kent meydanı, bir cephesinde kongre ve kültür merkezi yapılması gerektiğini belirten Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, “Bu projeler şehrimize sosyal, kültürel, siyasi ve ticari anlamda yeni bir kimlik kazandıracaktır” dedi.


Kırcami Mahallesinin, 20 yıllık kanayan bir yara olduğunu vurgulayan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, “Her seçim döneminde siyasiler bu bölgemizi seçim malzemesi olarak kullanmışlar ancak hiçbir öneri bilirkişi hukukuna dayalı sistemin önüne geçememiştir. Bölge nüfusu artmıştır; bunun da yerel yönetimler için bir takım sonuçları getirmesi kaçınılmaz olmuştur. Geçmişten gelen yanlışlar ve günümüzdeki yanlışlar üst üste gelmiş ve adeta çıkmaz sokağa girilmiştir.Kırcami’de yaşayan 140 bin vatandaş imar planlamalarının bitmesini beklerken, bazı uyanıklar boş arazileri işgal etmeye başladı. Kimisi oto yıkamacı, kimisi mermer atölyesi...