10 / 05 / 2024

Kırcı Group 650 milyon liralık iflas erteleme

Kırcı Group 650 milyon liralık iflas erteleme

Mali zorluk yaşayan şirketlerin son 10 yıldır yaptıkları iflas erteleme başvurularında bir ilk yaşandı. Türkiye'nin dev şirketleri ile çalışan Kırcı Group 650 milyon TL'yi aşan borçla iflas erteleme istedi...

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Homend Coffeebreak Filtre Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 650 TL düştü

Homend Coffeebreak Filtre Kahve Makinesi'nin fiyatına  650 TL'lik bir indirim uygulandı. İndirim 15 Temmuz saat 18:00'a kadar geçerli olacak. İşte detaylar...

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadı Kılanı tarafından kuruldu.

Teknoloji sektöründen şok haber! Dev teknoloji şirketi tam 6 bin 650 kişiyi işten çıkartacak!

ABD'de merkezli bilgisayar üreticisinin, teknoloji şirketlerindeki işten çıkarma dalgasına katılarak bilgisayar pazarındaki zayıflık nedeniyle yaklaşık 6 bin 650 kişinin işine son vereceği belirtildi.

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

Vakıf Varlık Kiralama'dan 650 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 650 milyon TL tutarında ve azami 185 gün vadeli, kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay geldi.

TF Varlık Kiralama'dan 650 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama, 650 milyon TL tutarındaki 75 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruldu. 

Koronavirüs satılık adalara talebi artırdı!

Muğla Bodrum'da Mavi Bayraklı Koyu’ndaki bir yarım adanın 27 bin metrekarelik alanı 125 milyon TL'ye satılıyor. Adada, 27 bin metrekarelik açık alan ve 650 metrekarelik kapalı alan bulunuyor. 3 katlı lüks bir villa ve 150 metrekarelik müştemilat ve iskele de satışa dahil...

150 bin TL konut kredisi için ne kadar taksit ödenir?

Güncel konut kredisi faiz oranları kapsamında 150 bin TL tutarlı 10 yıl vadeli en uygun konut kredisinin aylık taksitleri 2.650 TL, en yüksek konut kredisi taksiti ise 4.300 TL’ ye karşılık geliyor. İşte bankaların 150 bin TL için uyguladığı 5 ve 10 yıllık konut kredisi taksitleri...

Kırcı Group 650 milyon liralık iflas erteleme Haberi

Kırcı Group 650 milyon liralık iflas erteleme

Mali zorluk yaşayan şirketlerin son 10 yıldır yaptıkları iflas erteleme başvurularında bir ilk yaşandı. Türkiye'nin dev şirketleri ile çalışan Kırcı Group 650 milyon TL'yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki 'en yüksek borçlu' olarak kayıtlara girdi. Mahkeme şirketler hakkında tedbir kararı verdi; kayyum atadı.



 Borcun önemli bir bölümü bankalara. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL'yi aşıyor. Kırcı Jeneratör'ün müşterileri arasında Zorlu Center da bulunuyor. Marmaray'ın ikinci tüneli için de teklif veren Kırcı Group içinde girdiği mali darboğazı aşamayınca geçtiğimiz yıl sonunda mahkemenin yolunu tuttu. Tuzla Akfırat'ta bulunan Kırcı Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A.S., Kırcı Elektronik Sanayi ve KRC Gayrimenkul Yatırım şirketlerinin borca batık olduğu bildirildi. Şirket avukatı Serkan Yelgin yaptığı başvuruda, şirketlerin...