19 / 05 / 2024

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. İnan Kulaksız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Kıpçak tarafından kuruldu.

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Tağrikulu tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Romtur Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Romtur Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mırela-Vasılıca Aktuğ tarafından kuruldu.

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi'nde 0,21 puanlık gerileme!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Nisan'da 0,21 puanlık gerilemeyle 70,15 puan şeklinde gerçekleşti.

Pandemi sonrası bir ilk! İnşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ne göre inşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede görüldü. İşte raporun detayları…

İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin ekim ayı sonuçları resmen belli oldu. İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Haberi

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. 50 bin TL sermaye ile bugün İnan Kulaksız tarafından kuruldu. 


Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Adres; Bağlarbaşı Mah.Sakızağacı Sk. No:33/26...