10 / 05 / 2024

Kireçburnu- Beykoz

Kireçburnu- Beykoz

İşte İstanbul'da 2020'ye kadar yapılacak değişiklikler...

Sarıyer'de 21 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Kireçburnu Mahallesi, Hekim Mevkii, 486 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 21 milyon TL'ye satıyor...

Sarıyer'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul ili. Sarıyer İlçesi, Kireçburnu Mahallesi ve Zekeriyaköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 3 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Sarıyer'de 46.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Kireçburnu Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. 7 Kasım Pazartesi günü ihalesi yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 46 milyon 922 bin TL olarak belirlendi.

Leyla ile Mecnun dizisindeki ev 6 milyon dolara satışta!

Leyla ile Mecnun'un çekimlerinin yapıldığı ev, 6 milyon dolara satışa çıkarıldı. Kireçburnu semtindeki ev için internet üzerinden ilan verildi.

Atlant İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlant İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Huseynov tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Profesör Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.

1993 yılında Memduh Paşa Yalısı 35 milyar lira bedelle satışa çıkarılmış!

1993 yılında Emlak Bankası tarihi Memduh Paşa Yalısı'nı 35 milyar lira muhammen bedelle ve ihale yoluyla satışa çıkarmış. Satılığa çıkarılan Kireçburnu'ndaki tarihi yalı 2 bin 95 metrekarelik alana sahipmiş.

1993 yılında Memduh Paşa Yalısı ihale yoluyla satışa çıkarılmış!

1993 yılında Emlak Bankası, Kireçburnu'ndaki 3 bin 95 metrekare arsa üzerinde bulunan ''Memduh Paşa Yalısı ve müştemilatı'' ve arsasını, 35 milyar lira muhammen bedelle ve ihale yoluyla satışa çıkarmış.

Gerence Danışmanlık ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gerence Danışmanlık ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Kemal Armağan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Kireçliçeşme Sokak'ta kuruldu.

1944 yılında Tarabya'da 1.837 metrekare arsa sekiz sene taksitle satılacakmış!

1944 yılında İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı, İstanbul'un en eski semtlerinden birisi olan Kireçburnu'nda bulunan deniz manzaralı bin 837 metrekarelik bir arsa sekiz sene taksitle, yüzde 5 faizle satılacakmış.

Sarıyer Kireçburnu imar planı değişikliği yeniden askıya çıktı!

Daha önceki askı sürecinde 6 itirazın yapıldığı Sarıyer Kireçburnu Mahallesi, 81 pafta, 471 ada, 1,2,3,4,5,6,7,8,9 parsellere ait “Spor Alanı” düzenlemesine yönelik imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Sarıyer Çamlık Parkı açıldı!

Sarıyer Kireçburnu'nda yapım çalışmaları tamamlanan Çamlık Parkı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından açıldı...

Ziraat Bankası, Sarıyer Kireçburnu'ndaki arsasını satışa çıkardı!

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kireçburnu mahallesindeki arsasını satışa çıkardı. Kireçburnu'ndaki arsa için maktu teminat bedeli 300 bin TL olarak açıklandı. Ziraat Bankası Erzurum ve Kahramanmaraş'taki arsalarını d

Mimar Mehmet Ali Barman yalı sahibiydi; huzurevinde öldü!

Hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan yüksek mimar Mehmet Ali Barman (86), yaklaşık 13 yıl önce hayattaki tek yakını olan kız kardeşi Hayriye Şima'yı da kaybedince Kireçburnu'ndaki yol yalısında tek başına yaşamaya başladı

Kireçburnu- Beykoz Haberi

Kireçburnu- Beykoz

Sürekli açıklamalar yapılıyor, parça parça bilgiler veriliyor. Biz de İstanbul için yapılacak herşeyi toparladık. Devam eden projeler ve planlanan yatırımlar 2020'ye kadar kademe kademe bitecek. Özellikle toplu ulaşımda ciddi gelişmeler olacak. Asrın projesi olarak gösterilen Marmaray ve 3.köprü İstanbul'un iki yakasının arasındaki seyahat süresini ve trafik yoğunluğunu ciddi boyutlarda azaltacak.

Yapımı devam eden tüneller de şehrin trafiğinde ciddi rahatlama sağlayacak. Geleceği en parlak bölge ise Silivri, Çatalca ve çevresi gösteriliyor. 3. Havalimanının Silivri'ye yapılması kesinleştiği için yatırımcılar şimdiden bölgeye yönelmiş durumda. Anadolu yakasında ise Maltepe ve Kartal'ın yıldızı parlayacak. Bu bölgeler “gelişme alanları” olarak öngörülüyor... İşte çocuklarımıza miras bırakacağımız İstanbul....

Kesin yeri açıklanmayan 3.köprü için 3 ihtima lön plana çıkıyor.
Rumeli Kavağı- Yuşa Tepesi
Kireçburnu- Beykoz
Yeniköy- Çubuklu

Marmaray 3 tünelden oluşacak. 2 tünelde raylı...