02 / 05 / 2024

Kireçtepe Şehitliği nerede

Kireçtepe Şehitliği nerede

5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği tamamen yenileniyor. Yenilenen şehitlik, 24 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımının gerçekleşeceği törenle hizmete açılacak.

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor!

Çanakkale ’nin Gelibolu Yarımadası ’nda bulunan ve 5000 ’e yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi Carrefoursa'da indirimde! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo elektrikli çay makinesi, paslanmaz çelik demliği, aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi  ve kireç filtresi özelliği ile ev hanımlarının en çok tercih ettiği ürün olmayı başarıyor.

Arçelik buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm yeni olmasına rağmen çok fazla kireçleniyor diyenler için Arçelik ,otomatik kireç önleme teknolojisi ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Yüksek buhar gücüyle tasarlanmış ütü bir çok kişi  tarafından da tercih ediliyor.

En ucuz iPhone13 Pro Max 512 Gb nerede! Haberin detaylarına bakmadan almayın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone’dan başka telefon kullanmam diyenler, iPhone 14 tam bir servet değerinde iPhone 13 Pro Max neyime yetmiyor diyenler bu haber tam size göre. Peki en ucuz iPhone 13 Pro Max’i nerede bulabilirsiniz? İşte cimri.com’a göre en ucuz iPhone 13 Pro Max 512 Gb Akıllı Telefon bulabileceğiniz mağazalar.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Sincan TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ Saraycık kura saati 2020...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Muğla 100 bin konut kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Muğla 100 bin konut kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Muğla 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ Muğla 100 bin konut kura saati kaç? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kireçtepe Şehitliği nerede Haberi

Kireçtepe Şehitliği nerede

Çanakkale kara savaşlarının yapıldığı Conkbayırı’nda bulunan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce yeniden düzenlenen Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Şehitliği, 24 Nisan’da törenle açılacak.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Conkbayırı’nda yer alan ve A’dan Z’ye yeniden düzenlenen Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliği’nin 24 Nisan tarihinde yeni yüzüyle ziyaretçi kabulüne başlayacağını bildirdi. Açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da davetiye gönderdiklerini, açılışın devlet yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşmesinin beklendiğini kaydeden Başkan Altepe, “Çanakkale kara savaşlarında en çok şehit veren il Bursa. Conkbayırı’nda bulunan şehitliğin düzenleme çalışmaları bitti. Yaklaşık 10 bin metrekare alanda çalışma yaptık. İnşallah 24 Nisan’da kara savaşları anma programı çerçevesinde oranın da açılışını yapacağız” dedi.


24 Nisan’daki açılışa katılacak olan davetlilere, Kireçtepe şehitliğinden alınan toprak, şehit isimlerinin yazıldığı künye,...