03 / 05 / 2024

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi Carrefoursa'da indirimde! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi Carrefoursa'da indirimde! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo elektrikli çay makinesi, paslanmaz çelik demliği, aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi  ve kireç filtresi özelliği ile ev hanımlarının en çok tercih ettiği ürün olmayı başarıyor.



Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi Carrefoursa da indirimde! 7 Mart 2023 fiyat listesi
Çay severler için Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi , kolay şekilde su kaynatma ve demleme konforu sunuyor. Cihaz aynı zamanda hem çay makinesi hemde su ısıtıcısı olarak kullanılıyor. Paslanmaz dayanıklı çelik malzemeleri uzun yıllar kullanma sağlıyor.

ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Sinbo STM-5831 çay makinesi kısa sürede kaynadığı için size zamandan tasarruf sağlıyor.   0,7 L paslanmaz çelik üst demlik ve 1.7 L paslanmaz çelik alt demlik su kapasitesi bulunuyor. Cihaz aynı zamanda özel kapak tasarımı sayesinde su ısıtıcısı olarak kullanılıyor. 
  • Ürün, paslanmaz çelik gizli rezistans sistemine sahip olmasıyla uzun yıllar kullanılabiliyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir demlik süzgeci sayesinde temizliği oldukça kolaydır. Dual ısıtma sistemi %90 enerji tasarrufu sağlanmasına yardımcı oluyor.
  • Aynı zamanda kablosuz kullanım kolaylığı sunmasının yanında, kablo saklama yuvasıda yer alıyor. Gösterge ışıklı açma kapama düğmesi kullanım kolaylığı sunuyor.
  • Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi'nde aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi yer alıyor. 360 derece dönebilme özelliğine sahip cihaz kullanım kolaylığı sağlıyor. 
  • Demliğe yerleştirilen süzgeç filtre içine çayı istediğiniz ölçekte normal çay ve ya bitki çayı koyup suyun kaynamasını beklemeniz yeterlidir. Cihazın aynı zamanda sıcak tutma özelliği sayesinde her zaman sıcak çay tüketebilmenizi sağlıyor.
  • Sinbo çay makinesi, maksimum 2000 Watt güç ile çalışma gösteriyor. Yüksek güç seviyesi sayesinde kısa sürede su kaynatma işlemi gerçekleşiyor. 
  • Çay makinesinin bir adet kapağı vardır. Bu kapak hem demleme haznesi hem de ısıtıcı hazne ile uyumluluk gösteriyor. Bu sayede ısıtıcı hazne, tek başına kullanım kolaylığı sunuyor.

Peki Sinbo çay makinesinin teknik özellikleri nelerdir? 


Geri Dön