05 / 05 / 2024

kiremit levhası

kiremit levhası

1927’den beri çatılarda estetik ve sağlamlık sunan Kılıçoğlu 85. yılında alternatif çatı kaplama malzemesi ‘Kiremit Levhası’ ile hafif çatı malzemelerine yeni bir boyut getiriyor

Renault Clio'da 65 bin TL'lik bomba indirim! Araç alacaklar aman dikkat! Bu aya özel fırsatı kaçırmayın!

Renault Clio'da bu aya özel sınırlı sayıdaki 2023 Model Yılı Clio Joy 1.0 SCe 65bg ve Joy 1.0 TCe 90bg otomobillerde, kendi adına vergi levhasını ibraz edenlere 65 bin TL indirim yapılıyor. Peki Renault Clio'nun Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Çimento, beton ve kiremit fiyatlarına zam geldi mi? Güncel çimento, beton ve kiremit 14 Kasım 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan çimento, beton ve kiremit fiyatları merak ediliyor. İnşaat birim maliyetlerinin yükselmesi ile gözler inşaat malzemelerine çevrildi. Peki çimento, beton ve kiremit fiyatları ne kadar? 14 Kasım 2022 çimento, demir ve beton fiyat listesi...

Vergi numarası sorgulama nasıl yapılır? (2022): e-Devlet üzerinden e-Vergi Levhası sorgulama

Vergi sorgulama işlemi her kesimden kişi tarafından sık yapılan işlemler arasında yer alıyor. Vergi sorgulama ve e-vergi sorgulama işlemi ise e-devlet üzerinden Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sayfası aracılığıyla kolaylıkla yapılıyor…

Türkiye'de 10 bin 250 bina dijital kimliğe kavuştu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapı denetimi tamamlanan toplamda 10 bin 250 binaya QR kodlu ve RFID çipli sertifika levhası yerleştirildi.

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Edirne İpsala'daki 13 arsa kiraya verilecek!

İpsala Belediye Başkanlığı, Tuztepe, Topçukonağı, Sarıkamış, Dervişibey, Sıraçalı, Yaykın, Ayranlı, Kiremitçilik, Koşuyeri, Ova Bağları, Ada Avluları ve Karayokuş'ta yer alan 13 arsayı kiraya verecek.

Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu!

Yap-İşlet-Devret modeliyle kiralanan Kemer'deki Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu. Stadın tribünü, skor levhası ve tel örgüleri sökülürken, zemin tarlaya döndü.

Trabzon'da inşaat işçisi resim sergisi açtı!

İnşaat duvarlarına alçı yerine taş ve kiremit parçaları ile resim çizen inşaat işçisi Mustafa Arslan yağlı boya ve tuvallere işlediği resimlerinin bulunduğu ilk kişisel resim sergisini açtı.  

Muğla Menteşe'deki kentsel dönüşüm yıkımı kabusa dönüştü!

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Önlem alınmadan yapılan yıkımla apartmandan düşen beton ve kiremit parçaları üniversite öğrencisinin kaldığı tek katlı müstakil evin üzerine isabet etti.

İzocam'ın yeni otopark yönetmeliğine uygun ilk projesi Konya'da!

YDA Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün otoparkının 60 bin metrekarelik tavan yalıtımı için İzocam mineral tavan levhası ürünü temin edildi

Aytaç Feda: Vergi levhasını görmeden ev kiralamayın!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği 2. Başkanı Aytaç Feda, vatandaşları kaçak emlakçılara karşı uyardı. Feda, emlakçıların yüzde 70'inin kaçak olarak çalıştıklarını söyledi.

kiremit levhası Haberi

kiremit levhası

Ürün gamında bulunan her türlü malzemenin öncelikle sağlam ve kaliteli olmasına dikkat eden Kılıçoğlu yeni ürünü ‘Kiremit Levhası’ ile çatısında hafif malzeme kullanmak isteyenlere yine Kılıçoğlu kalitesinde ve güvenirliğinde bir ürün sunuyor.


Kiremit levhası ,çatı kaplama malzemesi olarak geliştirilmiş ,farklı eğimlere elverişli, yalıtımlı veya yalıtımsız kullanılabilen,su geçirmezlik özelliğine sahip, kiremit irmiği ile kaplanmış,UV ışınlarına ve her türlü dış iklim şartlarına dayanıklı inovatif bir üründür. Kiremit levhası yanmaz bir üründür, dolu darbelerine ve rüzgar yüküne karşı mukavimdir. Üzerindeki kiremit irmiği doğal bir görüntü oluşturur ve estetik sağlar.


Yan saçak ve Mahya detayı için üretilmiş aksesuarların yanında levha montajı için kullanılacak vidalar da özel olarak üretildi. Kiremit Levhası istendiği takdirde altına yalıtım malzemesi konularak da çatıya monte edilebiliyor, yalıtım levhası da Kiremit Levhası’nın...