28 / 04 / 2024

kiremit

kiremit

Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tarık Kır tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Ece Kiremit: Kiremit ihracatını artıracağız!

Ece Kiremit, Ar-Ge merkezindeki ürettiği yeni ürün Bioksit Kiremit ile kiremiti ihraç edilebilir bir ürün haline getirmeyi hedefliyor. Şirket bu alandaki yatırımlarına devam edeceğini duyurdu.

Çimento, beton ve kiremit fiyatlarına zam geldi mi? Güncel çimento, beton ve kiremit 14 Kasım 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan çimento, beton ve kiremit fiyatları merak ediliyor. İnşaat birim maliyetlerinin yükselmesi ile gözler inşaat malzemelerine çevrildi. Peki çimento, beton ve kiremit fiyatları ne kadar? 14 Kasım 2022 çimento, demir ve beton fiyat listesi...

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Edirne İpsala'daki 13 arsa kiraya verilecek!

İpsala Belediye Başkanlığı, Tuztepe, Topçukonağı, Sarıkamış, Dervişibey, Sıraçalı, Yaykın, Ayranlı, Kiremitçilik, Koşuyeri, Ova Bağları, Ada Avluları ve Karayokuş'ta yer alan 13 arsayı kiraya verecek.

Trabzon'da inşaat işçisi resim sergisi açtı!

İnşaat duvarlarına alçı yerine taş ve kiremit parçaları ile resim çizen inşaat işçisi Mustafa Arslan yağlı boya ve tuvallere işlediği resimlerinin bulunduğu ilk kişisel resim sergisini açtı.  

Muğla Menteşe'deki kentsel dönüşüm yıkımı kabusa dönüştü!

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Önlem alınmadan yapılan yıkımla apartmandan düşen beton ve kiremit parçaları üniversite öğrencisinin kaldığı tek katlı müstakil evin üzerine isabet etti.

EDS Solar Kiremit ile çatılar yüzde 25 daha fazla elektrik üretecek!

İsviçre markası EDS Solar Kiremit ile Gül Çatı İnşaat'ın işbirliği Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen toplantıyla anlatıldı. 

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Eskişehir'deki tuğla ve kiremit fabrikası yeniden satışta!

Eskişehir 3. Satış Memurluğu, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde bulunan tuğla ve kiremit fabrikasını yeniden satışa çıkardı. Daha önce Ocak ayında satışa çıkarılan fabrikanın toplam satış bedeli 33 milyon 898 bin 480 TL olarak belirlendi.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

kiremit Haberi

kiremit


Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tarık Kır tarafından kuruldu. 


Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Atalar Mah.Doğu Cd.N.43/A...