30 / 04 / 2024

Kırgızistan inşaat malzemeleri

Kırgızistan inşaat malzemeleri

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Kıpçak tarafından kuruldu.

İTO: İnşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39'lük artış!

İstanbul Ticaret Odası Kasım ayına ilişkin fiyat endekslerini yayımladı. Kasım 2023’te toptan fiyatlarda bir önceki aya göre; inşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39 artış kaydedildi.

Yıllık inşaat malzemeleri ihracatı 29,86 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi ağustos ayı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre inşaat malzemeleri ihracatı 2,63 milyar dolar oldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi tam 7 alt sektörde arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun merakla beklenen Nisan 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi bu yılın şubat ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 10,3 oranında azaldı. 

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Pandemi sonrası bir ilk! İnşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ne göre inşaat malzemeleri endeksi en düşük seviyede görüldü. İşte raporun detayları…

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 3,4 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2022 yılının ilk iki çeyreğinde yükseliş gösteren inşaat malzemeleri sanayi üretimi, temmuz, ağustos, Eylül'de üst üste düşerek 3. çeyreği yüzde 3,4’lük kayıpla tamamladı. 

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatında Haziran ayında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin inşaat malzemeleri sanayi ihracatı Haziran ayında 3,36 milyar dolarla tüm zamanların aylık rekorunu kırdı.

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

İnşaat malzemeleri ihracatı yükselişte! En yüksek ikinci aylık sonuçlar gerçekleşti!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Dış Ticaret Endeksi Nisan 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemeleri sanayisinin ihracattaki yüksek performansı bu ay da sürdü.

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi Bahçelievler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen ortaklığında açıldı.

Kırgızistan inşaat malzemeleri Haberi

Kırgızistan inşaat malzemeleri

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, fakat başkent Bişkek ve Oş şehrinin yanı sıra iki ilçede karantina henüz sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gıda, kumaş, inşaat malzeme pazarları ile otomobil satış salonları ve medya kuruluşlarının çalışması için izin verildi.

Vatandaşlar, iş yerinden ve vergi dairesinden çalıştığına dair aldığı belgeyle şehirde özel araçlarını kullanacak.

New York'ta inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

İtalya'da inşaat sektörü çalışanları iş başı yaptı!

Kırgızistan'da inşaat sektörü çalışanları fon...