08 / 05 / 2024

Kırgızistan müteahhitlik pazarı forum

Kırgızistan müteahhitlik pazarı forum

Kırgızistan, Özbekistan ve Tacikistan müteahhitlik pazarlarına yönelik işbirliği forumu, 27 Ağustos'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek. Foruma, Ekonomi Bakanı Çağlayan ile Kore Kara, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Seoung-hwan Shuh da katılacak...

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Şişli'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Melih Bıyık ve Muhammed Öztaş ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömür Kartal Çetiner tarafından kuruldu.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Yurt dışı müteahhitlik sektörü 11 ayda yaklaşık 10 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yurt dışı müteahhitlik sektörünün 2022 yılının ilk 11 aylık döneminde üstlendiği proje tutarı yaklaşık olarak 10 milyar dolar şeklinde oldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Yurt dışı müteahhitlik sektöründen 7 ayda yaklaşık 6 milyar dolarlık iş!

Türk yurt dışı müteahhitlik sektörü, 2022'nin 7 aylık döneminde yaklaşık 6 milyar dolarlık proje üstlendi. 1972'den bu yılın temmuz ayı sonuna kadar 11 bin 293 projeye imza atıldı.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Kırgızistan müteahhitlik pazarı forum Haberi

Kırgızistan müteahhitlik pazarı forum

Kırgızistan, Özbekistan ve Tacikistan müteahhitlik pazarlarına yönelik işbirliği forumu, Türk ve Kore müteahhitlik firmaları ve finans kurumlarının katılımıyla 27 Ağustos'ta İstanbul’da yapılacak.


Ekonomi Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Türk ve Japon firmalarının Irak pazarında işbirliğini sağlamak üzere geçen yıl gerçekleştirdiği forumun benzerinin, 27 Ağustos Salı günü Türk ve Kore müteahhitlik firmaları ve finans kurumlarının bir araya gelmesiyle Kırgızistan, Özbekistan ve Tacikistan’a yönelik yapılacağı belirtildi.


Bakanlığın koordinasyonunda, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Kore Kara, Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı ve Kore Uluslararası Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilecek foruma, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Kore Kara, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Seoung-hwan Shuh'un katılacağı ifade edildi. 


Forumda, Orta Asya müteahhitlik pazarında Kırgız, Özbek ve Tacik hükümetlerinin önümüzdeki döneme yönelik alt ve üstyapı projelerinin ele alınması, söz konusu projelerin...