08 / 05 / 2024

Kırgızistan Yatırım Teşviki 

Kırgızistan Yatırım Teşviki 

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "Kırgızistan Yatırım Teşviki ve Koruma Ajansı ile bu ülkede pilot OSB kurulmasına yönelik iş birliği mutabakat zaptı imzaladık" dedi...

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak?

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak? İşte detaylar...

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Mart 2021'de 1256 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Mart ayında 1256 yatırım teşvik belgesi imzaladı. 

Şubat ayında 943 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Şubat ayında 943 yatırım teşvik belgesine imza attı.

Ocak 2021'de 929 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ocak'ta 929 yatırım teşvik belgesi verilmesine imza attı.

Kırgızistan Yatırım Teşviki  Haberi

Kırgızistan Yatırım Teşviki 

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Anadolu Ajansı'ndan Mehtap Yılmaz'a, OSTİM OSB'nin yurt dışı faaliyet ve iş birliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Aydıni OSTİM OSB'nin, barındırdığı firmalar ve ortaya koyduğu işlerle adından başarılarla söz ettirdiğini ifade ederek, OSB modellerinin Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika'da pek çok ülke tarafından yakından takip edildiğini söyledi. 

Aydın, Kırgızistan yetkililerinin de son dönemde OSTİM OSB ile ilgilendiğini söyledi. Aydın, bu kapsamda Kırgızistan Yatırım Teşviki ve Koruma Ajansı Başkanı Shumkarbek Adilbek ve beraberindeki yetkililerin, temaslarda bulunmak üzere Türkiye'yi ziyaret ettiğini ve onları başkentte ağırladıklarını belirtti.

Aydın, ziyarette Kırgız yetkililere, OSTİM OSB modeli hakkında bilgi verdiklerini söyledi. 

Aydın,Kırgızistan Yatırım Teşviki ve Koruma Ajansı yetkililerinin, ülkelerinin kalkınmasında uygulamak üzere başarılı bölgesel kalkınma modellerini mercek altına aldıklarını...