22 / 05 / 2024

Kırık Tüneli son durum

Kırık Tüneli son durum

Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Erzuram-Rize Karayolu'ndaki Ovit Tüneli'nin devamı konumunda bulunan ve yapımı süren Kırık Tüneli tamamlan dığm da, yol 33 kilometre kısalarak sürücüler bir saat kazanacak.

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Kırık Tüneli inşaatında son durum ne?

Kırık Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nde çalışmalar yeni yılda hızlanacak!

Türkiye 2018 yılında 6 bin 269 kilometre bölünmüş yola ulaştı. Kanal İstanbul, Çanakkale Köprüsü, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli, denizde ikinci havalimanı (Rize-Artvin) gibi projeler sürüyor..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin sunumu 3 Ekim'de!

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) ‘3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin en kapsamlı sunumunu 3-6 Ekim’de İstanbul’da yapacak. 

Ovit Tüneli’yle 138 yıllık hayal gerçek oldu!

Ovit Tüneli’nin hizmete açılmasıyla 138 yıllık hayal gerçek oldu... 14 kilometrelik yolu, 11 dakikada alan vatandaşlar, “Biz hizmet edenlerle beraber yürürüz, yıkmak isteyenlerle değil” diye konuştu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için " Yakın zamanda ihalesini yapmış olacağız" dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne ilişkin sondajların yapıldığını söyledi.

Kırık Tüneli son durum Haberi

Kırık Tüneli son durum

Erzurum-Rize Karayolu'nun Rize'nin İkizdere ilçesi ile Erzurum'un İspir ilçesi arasında yapımı süren, Türkiye'nin en büyük tünellerinden Ovit Tüneli'nin devamı olarak İspir ilçesinde yapımına başlanan Kırık Tüneli'nin inşaatı devam ediyor. 


Tamamlandığında söz konusu karayolunu 33 kilometre kısaltarak, sürücülere yaklaşık 1 saatlik zaman kazandıracak Kırık Tüneli, bittiğinde sürücülere konforlu ve güvenli bir ulaşımı imkanı sunacak. 


Hizmete alındığında Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayacak ve transit taşımacılıkta önemli bir konuma sahip olacak tünel sayesinde, Gürbulak Sınır Kapısı'na kesintisiz ulaşım sağlanacak. 


Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Doğu Anadolu'nun ticaret merkezi olan kentin, İran, Azerbaycan, Gürcistan ve Nalıçivaıı'nı da ticaret partneri olduğunu belirterek, "Erzurum'u, Anadolu'dan Azerbaycan'a, Gürcistan'a ve Orta Asya'ya bağlayan yollanıl kavşağmda bir merkez olarak değerlendirmemiz lazım. Hükümetimiz de bunu böyle gördüğü içindir ki Erzurum'u, Orta Asya'ya bağlayan...