17 / 05 / 2024

Kırıkhan Sanayi Sitesi açılış

Kırıkhan Sanayi Sitesi açılış

HATAY Valisi Ercan Topaca, esnafların olumsuz fiziki koşullarda çalışmasını istemedik leıini, bu nedenle sanayi siteleri yapımını hızlandırmaya çalıştıklarını söyledi..

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

Hatay Kırıkhan TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 10 soruda Kırıkhan TOKİ!

TOKİ'nin Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Kırıkhan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Kırıkhan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Kırıkhan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kırıkhan Sanayi Sitesi açılış Haberi

Kırıkhan Sanayi Sitesi açılış

Ahilik Haftası nedeniyle Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalaıı Birliği'ni (HESOB) ziyaret eden Vali Topaca "Esnaflar toplumumuzun önemli bir parçasıdır. Bir kentin esnafı işini iyi yapıyorsa, esnaf kültürünü özümsemişse, o kentin birçok sorunu da halledilmiş demektir. Esnafımızın fiziki şartlan uygun olmayan yerlerde çalışması gönlümüzün razı olduğu bit şey değildir. Bunun için sanayi siteleri konusunu kaldığı yerden devam ettirmeye, eksiklikleri tamamlamaya, işi hızlandırmaya çalışıyoruz" dedi.


Konuşmasında Ahilik kültürünün belirli fedakarlıkları da beraberinde getirdiğini ifade eden Vali Topaca, şöyle devam etti: "Tüketici Hakem Heyeti gibi kurumlarla ülkemizde, yapılan alışverişler güvence altına alınmaya çalışılıyor. Ama buna gerek kalmadan esnafın müşterisiyle güven ilişkisini kurması gerekiyor. İlimizdeki geleneksel yapının devam edebilmesi için bu güven ilişkisi önemli bir husustur. O nedenle biz Ahi Evran'ının temellerim attığı bu...