09 / 05 / 2024

Kırıkkale Atık Su Arıtma Tesisi ihale sonucu

Kırıkkale Atık Su Arıtma Tesisi ihale sonucu

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı tamamlandı. Atık Su Arıtma Tesisinde test aşamaları başladı.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de ilk fabrikanın temeli atıldı!

Kırıkkale'de 500 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisi gerçekleştirilen Dikmen Savunma Sanayi AŞ'nin fabrika bloklarının temeli törenle atıldı. 

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

TOKİ Kırıkkale Karakeçili Konutları'nda imzalar atıldı!

Kırıkkale Karakeçili ilçesine sosyal konut kazandırma çalışmaları neticesinde başlattığı 82 adet toplu konut projesinde ihale aşamasına gelindi.

Kırıkkale'de 156 dairelik yeni konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı.

Kırıkkale Bahşılı'daki 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de katıldı...

Hilvan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da yıllardır yaşanan su problemini çözerek vatandaşlara temiz içme suyu temin ederken, bir yanda da yapımında sona geldiği Atık Su Arıtma Tesisini hizmete açmaya planlıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a atık su arıtma tesisi inşa ediliyor!

İlçede kullanılan atık suyu tekrar doğaya kazandırmak için atık su arıtma tesisin yapımına başlanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, söz konusu tesisi 2016 yılında hizmete geçirmeyi hedeflediği projede çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale Atık Su Arıtma Tesisi ihale sonucu Haberi

Kırıkkale Atık Su Arıtma Tesisi ihale sonucu

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı tamamlandı. Atık Su Arıtma Tesisinde test aşamaları başladı. 


Hizmete girmesi ile birlikte gelecek kuşaklara daha temiz ve yaşanabilir bir şehir bırakma adına Belediyemiz atık su tesisi tamamlanıyor. Test aşamalarının devam ettiği tesiste, kısa zamanda toplam nüfusa hizmet verecek şeklinde başlangıç yapılacak. Şehir genelinde toplanan tüm atık suların birikeceği ve burada tamamıyla ayrıştırılarak Kızılırmak nehrine verilecek.


Kızılırmak Nehri'ne deşarj edilecek


Şehrin toplam nüfusuna hitap edecek olan tesis, Kırıkkale- Yahşihan karayolu üzerinde Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Silah Fabrikası'nın yanında yaklaşık 250 bin metrekare bir alana kuruldu. Kırıkkale şehir merkezinden Kızılırmak Nehri'ne aktarılan, evsel, endüstriyel, tarımsal ve diğer kullanımlar sonucunda kirlenmiş atık suyu temizleyecek arıtma tesisi, kısa süre içinde tam kapasiteye ulaşılarak arıtılan...