15 / 05 / 2024

Kırıkkale Doğa Eğitim Merkezi inşaatı

Kırıkkale Doğa Eğitim Merkezi inşaatı

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ettiği bildirildi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

TOKİ Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ, Kırıkkale'de 927 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut inşa edecek.

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 

Kırıkkale Keskin’de depreme dayanıksız okul yıkılacak!

Kırıkkale Keskin'de yıkım kararı alınan ilkokulda bulunan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında en yakın okullarda eğitimini sürdürecek.

Kırıkkale'de arazi kavgası! Ağabeyini öldürdü!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Yaşar Altan (46), arazi anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi Ramaza Altan'la (52) tartıştı. Yaşar Altan, Ağabeyini tabancayla vurarak öldürürken, yeğeni Murat Altan'ı (24) ise yaraladı.

Kırıkkale Doğa Eğitim Merkezi inşaatı Haberi

Kırıkkale Doğa Eğitim Merkezi inşaatı

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ettiği bildirildi.


Dereköy Yolu üzerinde bulunan Walldorf Korusu’na yapılacak “Doğa Eğitim Merkezi” çalışmaları belirlenen program dahilinde sürüyor. Yürüyüş yolları ve 45 araçlık otoparkın tamamlandığı projede, herberyum, idari bina, havuz, cam sera, eğitim ve gözlem kulesinin inşaatı hızla yükseliyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, projenin Kırklareli halkı ve Kırklareli için önemli bir alan olacağını dile getirdi. Yürüyüş yolları ve otoparkın tamamlandığını belirten Kesimoğlu, diğer alanların yapım işinin de devam ettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Herberyum, idari bina, cam sera, gözlem kulesi yapımı ve 75 tür bitki dikimi çalışmamız sürüyor. İdari binanın temelini bitirdik. Kolonlarının ise büyük bir kısmının beton döküm işi tamamlandı....