18 / 05 / 2024

Kırıkkale imar başvuruları

Kırıkkale imar başvuruları

Kamuoyunda 'İmar Barışı' olarak bilenen 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılanması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un yayımlanmasıyla birlikte Kırıkkale'de toplam 861 kişi başvuru yaptı.

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırıkkale Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 21 milyon 689 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Delice kura sonucu 22 Aralık 2021!

TOKİ Kırıkkale Delice kura sonucu 22 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan 21 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice Karabekir Mahallesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kırıkkale imar başvuruları Haberi

Kırıkkale imar başvuruları

Kamuoyunda ‘İmar Barışı’ olarak bilenen 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılanması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un yayımlanmasıyla birlikte 8 Haziran 2018 tarihinden itibaren Kırıkkale’de toplam 861 kişi başvuruda bulundu. 

Kırıkkale Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Atar, 861 vatandaşın başvuru yaptığını belirterek toplam 720 bin 483 lira tahsil edildiğini söyledi. Vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırmak amacında olduğunu belirten Atar, “Bu Kanun ile İmar Barışı’ndan faydalanan ve yapı kayıt belgesi alan yapılara elektrik, su ve doğalgaz bağlanabilecektir. Yapı Kayıt Belgesi alan binalar için yıkılma endişesi son bulacaktır. Ancak depremsellik açısından yapılarda alınması gereken her türlü tedbiri malikleri alacaklardır. İmar...