25 / 05 / 2024

Kırıkkale yuva mahallesinde yangın

Kırıkkale yuva mahallesinde yangın

Kırıkkale Yuva Mahallesi asfalt şantiyesi mevkindeki dağlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle anız yangını çıktı. Dumanı fark eden vatandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi...

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Kırıkkale'de 927 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut inşa edecek.

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Kırıkkale'de 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Kırıkkale Balışeyh ilçesi, Balışeyh mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva orta gelir grubu projesi başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kırıkkale'de sosyal konut uygulaması kapsamında emekliler için hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da!

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da gerçekleştirilecek. Projede toplam 927 adet konut bulunuyor.

Kırıkkale yuva mahallesinde yangın Haberi

Kırıkkale yuva mahallesinde yangın


Yangında, bir ev kullanılamaz hale geldi, bir ikamette ise maddi hasar oluştu. Kırıkkale'de anız yangınının sıçradığı 2 evden biri kullanılamaz hale geldi, diğerinde ise maddi hasar oluştu.


Yuva Mahallesi asfalt şantiyesi mevkindeki dağlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle anız yangını çıktı. Dumanı fark eden vatandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi.


Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, iki eve sıçradı. Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, tek katlı bir ev kullanılamaz hale geldi, bir ikamette ise maddi hasar oluştu.


Kullanılamaz hale gelen evin sahibinin şehir dışında olduğu belirtildi.


Yangının çıkış nedeni...