03 / 05 / 2024

kırım cami son durum

kırım cami son durum

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açılışına davet ettiği Kırım'daki cami inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım'da son dakika gelişmesi! Yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Projede ruhsatlar alınmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değeri 4.7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değerini açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın son dakika değeri...

Bakan Özhaseki açıkladı! Son bir yılda egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca yaptırım uygulandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, son 1 senede gerçekleştirilen denetimlerde egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca idari yaptırım uyguladıklarını ifade etti.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak?

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak? İşte detaylar...

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Tarım emtiaları sert dalgalandı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Hangi borsada bugün kaç lira oldu? 

Çiftçiler, son günlerde sık sık yurt içi piyasalardaki buğday, arpa ve mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? 

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

“2023 yılında PTT personel alımı olacak mı?” sorusu son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır?

kırım cami son durum Haberi

kırım cami son durum

İnşasına 2016 yılında başlanan Kırım Cuma Camisi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. Cami'nin Nisan 2020'de tamamlanması bekleniyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, caminin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet etmişti. 
 
SputnikNews'te yer alan habere göre, Başkent Simferopol'de inşa edilen cami inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. Geçen Mart ayında Başkan Putin, Kırım'ı ziyareti sırasında cami açılışı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı davet ettiğini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışa katılıp katılmayacağı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Caminin Nisan 2020'de açılış yapması planlanıyor. Aynı anda 2 bin 600 kişinin ibadet edebileceği Kırım Cuma Cami, Doğu Avrupa'nın en büyük camisi...