10 / 05 / 2024

Kırım Gayrimenkul iletişim

Kırım Gayrimenkul iletişim

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Alper Köse ve Şeyma Pala ortaklığında açıldı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye ile Mahmoud m. A. Alnourı tarafından kuruldu.

Onn Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Onn Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Ataman Şenöz ortaklığında kuruldu.

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.H. Mansour, Ahmed K.A. Alnajjar ve Mohamed A.H. Aboumeghasab ortaklığında kuruldu.

Kırım Gayrimenkul iletişim Haberi

Kırım Gayrimenkul iletişim

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.


Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Konusu ile ilgili olarak; - Konusu ile ilgili yurt içinde...