25 / 08 / 2024

kırk yılın fırsatı

kırk yılın fırsatı

Sinpaş 40. yıl kampanyasını "Türkiye için ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtıyor. Proje Sinpaş'ın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Denizli ve Bursa projelerinde geçerli. Kampanya kapsamında 80 ay taksit yapılıyor.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Ticari araç almak isteyenlere yılın fırsatı! Renault Trafic Panelvan'da düşük faizli kredi imkanı!

Mayıs ayına özel olarak, Renault Ticari Trafic Panelvan modeli, müşterilere çekici bir finansman fırsatıyla sunuluyor. Kampanya detayları şu şekildedir... Sürprizlerle dolu bir fırsat... Hemen keşfedin...

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Türk çiftçisinin ihtiyaç duyduğu tüm işlevsel kabiliyetleri bir arada sunan Tümosan fiyatları merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

kırk yılın fırsatı Haberi

kırk yılın fırsatı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40. yıl kampanyası, "Türkiye için ev almanın tam zamanı!" sloganıyla tanıtılıyor. Kampanya kapsamında ödemelerde çeşitli fırsatlar sunuluyor.


Sinpaş 40. yıl kampanyası kapsamında banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz ve 80 ay taksit ödeme yapılabiliyor. 


Sinpaş kırk yılın fırsatı

Peşinat ödenmediğinde, 40 ay taksit,

-Yüzde 20 peşinat ödendiğinde, 50 ay taksit,

-Yüzde 300 peşinat ödendiğinde, 60 ay taksit,

-Yüzde 40 peşinat ödendiğinde, 70 ay taksit,

-Yüzde 50 peşinat ödendiğinde, 80 ay taksit yapılıyor. 


Sinpaş kampanyası İstanbul'un Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli'deki projelerde geçerli. 


Sinpaş iletişim

Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Esra Nur...