28 / 04 / 2024

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi geçici kabulü

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi geçici kabulü

Kırkağaç’a hizmet veren Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı.MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin çalışmalarının geçtiğimiz dönemde başladığını belirtti.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği desteğiyle yapacağı Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi geçici kabulü Haberi

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi geçici kabulü

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 4 Ekim 2013 tarihinde yer teslimi yapılan ve 9 milyon 490 bin 677 liraya hizmete kazandırılan Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulünü gerçekleştirdi. 45 bin 900 kişilik nüfusa hitap edecek olan tesisi önümüzdeki bir yıl boyunca yüklenici firma tarafından işletilecek. Konuyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin çalışmalarının geçtiğimiz dönemde başladığını belirterek, “Genel Müdürlüğü’müzün kurulmasının ardından tesisin çalışmaları Genel Müdürlüğü’müz ile İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nün müşterek kontrollüğünde devam etti. Yakın zamanda tamamlanan tesisimizin kısmi geçici kabulünü yaptık” dedi.


45 BİN 900 KİŞİYE HİTAP EDECEK

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin bir yıl boyunca yüklenici firma taahhüdünde işletileceği bilgisini veren Genel Müdür Yakup Koç, “Tesisimiz 5 bin metreküp günlük...