02 / 05 / 2024

Kırkağaç yatırımları

Kırkağaç yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret ederek Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya geldi. Başkan Ergün, "Önümüzdeki 2-2,5 yıllık süreçte Kırkağaç'a en güzel hizmetleri kazandıracağız" dedi.

Manisa Kırkağaç'a çocuk merkezi inşa edilecek!

Uzun zamandır çocuk merkezi yapımı için Kırkağaç’ta yer aradıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerin bulunduğunu ve çalışmanın kısa bir sürede başlatılacağını müjdeledi.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Karakaş tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Kırkağaç yatırımları Haberi

Kırkağaç yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. Kırkağaç Belediyesi ziyaretiyle ilçedeki temaslarına başlayan Başkan Ergün, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından karşılandı. Başkan Ergün'ün Kırkağaç ziyaretine MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, başkan danışmanları, daire başkanları, ilçe koordinasyon şube müdürleri ve meclis üyeleri eşlik etti.

"Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları"

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya gelen Başkan Ergün, ilçeye kazandırılacak olan projelerin ilk adımını atmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Bulundukları makamların hizmet makamları olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, ayrım yapmadan her ilçenin ihtiyacı olan proje ve hizmetleri kazandırmanın çabasında olduklarının altını çizdi.

"Ortak projelere imza atacağız"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı...