25 / 08 / 2024

Kırkdilim tünelleri son durum

Kırkdilim tünelleri son durum

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Kırkdilim tünellerinde ışık göründü!

Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan Çorum'da yaklaşık olarak 670 milyon liralık yatırımla inşa edilen dev tünellerde ilk ışık göründü.

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

Hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak! Bunu yapan parasını hemen alıyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak. Bunu yapan parasını hemen alıyor... Sakın kaçırmayın...

Vadeli mevduatta son dakika! Her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL getiri fırsatı!

Vadeli mevduattaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki vadeli mevduatta son dakika gelişmeleri ne? Verilen bilgilere göre, vadeli mevduatla hesaplara her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL yatıyor. İşte detaylar...

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak! Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi! Bu paraları almayı sakın unutmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan evde bakım parası ödemeleri arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak. Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi... Bu paraları almayı sakın unutmayın...

Gümüş fiyatlarında büyük fırtına! Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gündemden düşmeyen gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşmış ve rekor kırmıştı. rekor kırdı. Hızla yükselmeye başlayan gümüş fiyatlarında büyük fırtına yaşanıyor. Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum ne? Antalya zirveye yerleşti!

Türkiye genelinde Eylül ayında kiralık konut fiyatlarında ilçelerin büyük çoğunluğunda yükseliş olmadığı belirlendi. İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum...

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Kırkdilim tünellerinde ışık göründü!

Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan Çorum'da yaklaşık olarak 670 milyon liralık yatırımla inşa edilen dev tünellerde ilk ışık göründü.

Kırkdilim tünelleri son durum Haberi

Kırkdilim tünelleri son durum

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Çorum-Laçin yolunda inşa edilen 3 tünelden ikincisinde de (T2) ışık görülmesi dolayısıyla yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla tören gerçekleştirileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kırkdilim, Çorum merkezinin kuzeyinde, merkeze yaklaşık 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Çorum-Laçin il yolu üzerindeki Kırkdilim, bu hattın tek dağlık kısmını oluşturuyor. Sinop-Çorum-Yozgat hattındaki Kırkdilim, kuzey-güney aksının bir parçası olması özelliğiyle büyük bir öneme sahip.

Türkiye'nin en tehlikeli yolları arasında gösterilen ve adını güzergah üzerindeki 40 virajdan alan Kırkdilim'deki büyük bölümü sarp kayalıklar ve uçurum arasında bulunan yaklaşık 10 kilometrelik yola 1389, 1157 ve 1553 metre uzunluğunda 3 tünel, 3 hemzemin kavşak ve 2 alt geçit inşa ediliyor. 

Tünellerdeki ilerlemeler 

T1, T2 ve T3 adlarıyla inşa edilen tünellerde...