30 / 04 / 2024

Kırklardağıkonakları

Kırklardağıkonakları

Kırklardağı Evleri'nin fiyatlar 72 bin 500 liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor

Kırklardağı Konakları'nda 111 bin liraya 2 oda 1 salon!

Diyarbakır Kırklardağı Konakları'nda fiyatlar 72 bin 500 liradan başlıyor, proje kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

TOKİ 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor!

Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, park ve kamu yapılarının üretimini de yapan TOKİ, "Hükümet Konakları" projesi kapsamında 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor.

Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderlerini İçişleri Bakanlığı belirleyecek!

İl ve ilçelerdeki Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderleri İçişleri Bakanlığı tarafından tespit edilecek..

Kırklardağı’ndaki 725 konutun yıkımı tamamlandı!

Kırklardağı'nda 6 yıl önce inşaatına başlanan ve daha sonra mahkemelik olan 725 lüks konutun yıkımı tamamlandı.

Yeniköy Konakları Eyüp ödeme şartları!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Yeni köy Konakları projesinde fiyatlar 609 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor...

Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli atıldı!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da katıldı.

Erzurum Büyükşehir ilçelere köy konağı yapıyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

Şereflikoçhisar'daki köy konakları tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Şereflikoçhisar ilçesi Büyükkışla ve Akarca mahallerinde Özel İdare zamanında yapımına başlanan köy konaklarının tamamlanması kararlaştırıldı...

İşte Kütahya'nın tarihi konakları!

19 yüzyıl sivil mimarlık örneklerinden olan ve konut mimarisi bakımından Anadolu’nun ahşap mimari özelliklerini taşıyan Kütahya evleri, aslına uygun olarak hala yaşıyor. İşte o tarihi Kütahya konakları...

Balıkesir Karesi'de köy konakları ve kahvehaneler onarılıyor!

Balıkesir'in Karesi ilçesinde, belediye, mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Karesi'deki köy konakları yenileniyor!

Mahalle statüsüne geçen kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdüren Karesi Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı köy konakları ve kahvehanelerde tadilat çalışması yapıyor.

Kırklardağıkonakları Haberi

Kırklardağıkonakları

Diyarbakır'da Anadolu Aslanı Yapı imzasıyla inşa edilen Kırklardağı Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve teras konut alternatifleri bulunuyor.


Kırklardağı Konakları Diyarbakır'da: 

1 oda 1 salon konutlar 72 bin 500 liradan,

2 oda 1 salon konutlar 111 bin liradan,

3 oda 1 salon konutlar 148 bin liradan,

4 oda 1 salon konutlar 288 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kırklardağı Evleri'nde 724 konut bulunuyor, metrekareleri 62 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen konutların bulunduğu projede:  mini eyfel kulesi, çocuk parkları, tenis kortu, yüzme havuzu, amfi tiyatro,  alışveriş merkezi, spor sahaları yer alıyor.


www.kirklardagikonaklari.com

0412 319 30 24 - 26

Ceren...