29 / 04 / 2024

Kırklareli arsa satışı

Kırklareli arsa satışı

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Kırklareli arsa satışı Haberi

Kırklareli arsa satışı

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 


1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Kırklareli İl, Lüleburgaz İlçe, CELALİYE Köy, BURGAZ YOLU UZUN DOĞAN Mevkii, 3920 Parsel, 104.800,00 metrekare yüzölçümlü, " Kompresör ve Jenaratör binası, kazan dairesi olan fabrika binası ve tarlası" nitelikli taşınmaz; 

Kırklareli il Özel İdaresinden alınan 26/12/2017 tarih ve 14317 sayılı yazılarında;taşınmazın 45.375,00 m² lik alanı"sanayi alanı " olarak belirlenmiştir. Lüleburgaz İlçesi,Celaliye Köyü sınırlarındadır. Tatarköy-Celaliye bağlantı köy yoluna cephelidir. Celaliye Köyüne yaklaşık 1.800 m Tatarköye yaklaşık 3.000 m ve Lüleburgaz Şehir merkezine yaklaşık 12 km ve Edirne-İstanbul otobanının Lüleburgaz çıkışına 8 km mesafededir. Taşınmazın çevresinde genellikle tarımsal faaliyetlerin gerçekleştirildiği büyük düzlükler...