30 / 04 / 2024

Kırklareli fabrika fiyatı

Kırklareli fabrika fiyatı

Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli İli Babaeski İlçesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 314 bin 912 TL olarak belirlendi. 

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Kırklareli Babaeski'de 16.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli İli Babaeski İlçesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 314 bin 912 TL olarak belirlendi. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor. 

Kırklareli'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Babaeski İlçesi, Dindoğdu Mahallesi'nde yer alan çelik karkas vasıflı fabrika binası 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika binası için ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Köy Siyahkalem fiyat listesi!

Köy Siyahkalem fiyat listesine göre projede daireler 557 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.167 adet daireden oluşan projede 1+1'den 6+1' e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Kırklareli'de Evrencik RESTM-Vize Havza TM Elektrik Enerjisi toplantısı 21 Nisan'da!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli'de Evrencik RESTM-Vize Havza TM Elektrik Enerjisi iletim hattı projesi için 21 Nisan'da saat 10:00'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Soğanlık DKY Kartal fiyat listesi!

Soğanlık DKY Kartal fiyat listesine göre daireler 385 bin 750 TL'den başlıyor. D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde bulunan projede dairelerin tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Kırklareli TOKİ yolu ıhlamur kokacak!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, TOKİ yolu orta refüjünde ıhlamur ağaçları toprakla buluşturuluyor.

Atatürk'ün evinin aynısı Kırklareli'ne yapılacak!

Kırklareli Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin aynısını Kırklareli'ne yapmak için ilk adımı attı. Atatürk Evi ve Müzesi için hazırlanan komisyon raporu meclise sunuldu.

Atatürk'ün evi Kırklareli'ne inşa edilecek!

Kırklareli Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını Kırklareli’ne yapmak için ilk adımı attı. Mehmet Kesimoğlu, Atatürk Evi ve Müzesi’ni Belediyenin kasasından para çıkmadan yapacaklarını söyledi.

Kırklareli'nde yol yapım çalışmalarına devam ediliyor!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor. 80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi.

Kırklareli fabrika fiyatı Haberi

Kırklareli fabrika fiyatı

Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli İli Babaeski İlçesi'nde bulunan fabrikayı 16 milyon 314 bin 912 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Mart 2020 günü gerçekleşecek. 

T.C. BABAESKİ İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Kırklareli İl, Babaeski İlçe, 167 Ada, 75 Parsel, GAZİKEMAL Mahalle/Köy, Gaziosmanpaşa mah. Çalılıkmevkii, 167 ada, 75 sayılı 29.697,39 metrekare alanlı parselde İki Katlı Fabrika Binası, İki Katlı Yemekhane ve Kömürlük Binası, 4 Katlı İdari Bina ve Arsası vasıflı taşınmazın olduğunu bildirmektedir.Taşınmaz Alpsa Gaziosmanpaşa mah. Çalılıkmevkii, 167 ada, 75 sayılı 29.697,39 metrekare alanlı parselde İki Katlı Fabrika Binası, İki Katlı Yemekhane ve Kömürlük Binası, 4 Katlı İdari Bina ve Arsası vasıflı taşınmazın olduğunu bildirmektedir. 

Taşınmaz Alpsa Tekstil...