24 / 07 / 2024

Kırklareli hasar tespit çalışmaları son durum

Kırklareli hasar tespit çalışmaları son durum

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde ekipler, sağanak yağıştan sonra hasar tespit ve temizlik çalışması başlattı.

Artvin Yusufeli'nde 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi!

Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde, 52'si konut, diğerleri de ahır, samanlık, dükkan ve okula ait bir eklenti olmak üzere 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi.

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

İzmir'de 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de şu ana kadar 22 bin binada, 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, ağır hasarlı, acil ve yıkık bina sayısının 180 olduğunu açıkladı.

İBB hasar tespit ekibi İzmir'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri görevlerini tamamlayıp geri dönme hazırlığı yaparken, depremin meydana getirdiği hasar tespit çalışmalarına katılmak amacıyla, 20 kişilik teknik ekip ve 10 araçlık yeni bir çalışma grubu da İzmir’e gitti. 

İzmir'de hasar tespit edildi! Bakanlık açıkladı!

İzmir'de yaşanan 6.6'lık deprem sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca bölgede hasar tespit çalışmaları tamamlandı. Yapılan araştırmalar sonrasında İzmir genelindeki son durum csb.gov.tr tarafından paylaşıldı..

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Trabzon'da sel ve heyelanın ardından hasar tespit ediliyor!

Trabzon'daki sel ve heyelanın ardından hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Devletimiz her konuda gerekeni yapacak ve yaraları saracaktır'' dedi.

Murat Kurum: İstanbul ve Bursa'da hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul ve Bursa’daki selden sonra iki şehirdeki hasar tespit çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını belirtti...

Kırklareli Pınarhisar'da 464 evde hasar tespiti yapıldı!

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde ekipler, sağanak yağıştan sonra hasar tespit ve temizlik çalışması başlattı.

Elazığ'da hasar tespit raporlarına 17 binin üzerinde itiraz yapıldı! 

Elazığ’da 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonucunda yapılan hasar tespit çalışmalarında, 263 yıkık , 7 bin 698 ağır hasarlı, bin 540 orta hasarlı bina olduğu belirtildi. Depremzedeler, hasar tespit raporlarına itiraz etti...

Van'daki hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak!

Ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştığını söyleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak." dedi...

Elazığ ve Malatya'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor!

Merkez üssü Elazğ Sivrice'de 24 Ocak Cuma günü 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Elazığ'da 32, Malatya'da 27 okulun yıkılmasına karar verildi. Bölgede hasar tespit çalışmları devam ediyor...

Diyarbakır'da 30 binada hasar tespit edildi, 2 katlı bina boşaltıldı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde belediye ekiplerince yapılan incelemede 30 binada hasar tespit edildi. Yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı bir bina tahliye edildi.

Kırklareli hasar tespit çalışmaları son durum Haberi

Kırklareli hasar tespit çalışmaları son durum

Kırklareli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, dün şiddetli yağış sonrası su basan konut ve iş yerlerinde hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belediye ekipleri cadde ve sokaklar ile su basan ev ve iş yerlerinde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı İhsan Talay, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Pınarhisar'ın yağışlar nedeniyle ağır darbe aldığını belirtti.

Tüm tedbirlere rağmen derelerin taştığını, birçok ev ve iş yerini su bastığını dile getiren Talay, ilçeye ulaşımın sağlandığı yolların da kapandığını söyledi.

Belediye ekiplerinin zarar gören noktalarda çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Talay, şöyle konuştu:

"10 günde üçüncü kez sel baskınları ile karşı karşıya kaldık. Önceki gün 232 evde hasar tespiti yapmıştık, bu sayı dün itibarıyla  ikiye katlandı. Rabb'im yardımcımız...