06 / 05 / 2024

Kırklareli kapasite artışı tesisi

Kırklareli kapasite artışı tesisi

SS Yıldırım Et ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kırklareli'nde Kesimhane Kapasite Artışı ve Entegre Et Ürünleri Üretim Tesisi Projesi için 28 Mayıs'ta 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Kırklareli Demirköy'in konut ihtiyacı artıyor!

Kırklareli  Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, ilçenin konut ihtiyacının arttığını dile getirerek TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Antalya Havalimanı'nda kapasite artırılacak!

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Günyüzü İnşaat Beylikdüzü projesinde kapasite artışı!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Büyükçekmece'deki AVM projesinde kapasite artışına gidildi.

Fethiye Arıtma Tesisi Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırımı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED topkantısı 29 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Gaysan Mobilya ile öğrenci yurtlarında yüzde 40 kapasite artışı!

Gaysan Mobilya, küçük yaşam alanlarında maksimum alan tasarrufu sağlayan multifonksiyonel ve ‘akıllı’ mobilyaları ile öğrenci yurtlarında yüzde 40’a varan kapasite artışı sağlıyor.

Yozgat Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Coşkun Toprak San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Yozgat İli, Merkez İlçesi, Fakıbeyli Köyü'nde Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta.

Konya Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Hamman Mad. Enj. İnş. San. ve Tic. A.Ş tarafından, Konya İli, Beyşehir ve Derebucak İlçeleri'nde Mermer Ocağı Kapasite Artışı ve Mermer İşleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta Göynem Belediye Kırathanesi'nde yapılacak.

Kırklareli Akalar Mahallesi'nin imar planına tepki!

Kırklareli Akalar Mahallesi Balkan Caddesi üzerinde ikamet eden mahalleliler, taşınmazlarının artık şehir imar planının içine dâhil edilmesini istiyor.

Erzincan Kompleks Madeni Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Erzincan ili, İliç, ilçesi Yakuplu köyü civarında bulunan Çakmaktepe Kompleks Madeni Açık Ocak İşletmesi Kapasite Artışı Projesi yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Tokat Topektaş Et Parçalama Tesisi Kapasite Artışı'nın halk toplantısı 23 Haziran'da!

Topek Gıda Hayvancılık İnşaat Turizm Şirketi tarafından yapılması planlanan Topektaş Et Kombinası ve Parçalama Tesisi kapasite artışı ÇED toplantısı 23 Haziran saat 11:00'de Arzupınar köyü köy odasında yapılacak

Ankara Alçıtaşı Ocağı Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 1 Nisan'da!

Ankara İli Polatlı İlçesi'nde yer alan Alçıtaşı Ocağı Kapasite Artışı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 1 Nisan günü saat 10:00'da gerçekleşecek!

Kırklareli kapasite artışı tesisi Haberi

Kırklareli kapasite artışı tesisi

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi, Dere Mahallesi, 3 Pafta, 47 Ada, 27 nolu Parsel üzerinde, SS Yıldırım Et ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan "Kesimhane Kapasite Artışı ve Entegre Et Ürünleri Üretim Tesisi Projesi ile ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği 9. Maddesi uyarınca faaliyet hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere aşağıda belirtilen tarih ve yerlerde halkın katılımı toplantısı düzenlenecektir.



Toplantı Yeri: Ali Özer Parkı, Belediye Sosyal Tesisleri


Toplantı Yerinin Adresi: Dere Mah. Pınarhisar Belediyesi Karşısı Pınarhisar-KIRKLARELİ 


Toplantı Tarihi: 28.05.2015


Toplantı Saati:...